Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

228 gasten online

FC Groningen oefent op Tenerife tegen hoofdklasser Quick Boys

FC Groningen heeft net als vorige winter een trainingskamp op Tenerife belegd. De selectie verblijft van maandag 9 tot en met zondag 15 januari a.s. op het Spaanse eiland. Het zal op donderdag 12 januari 2012 een oefenwedstrijd spelen tegen Quick Boys uit Katwijk. De wedstrijd begint om 17 uur plaatselijke tijd. In Nederland is het dan 18 uur. Na 13 speelrondes staat het door Jos van Eck getrainde Quick Boys op een vierde plaats in de Hoofdklasse A, op vier punten van koploper CVV De Jodan Boys uit Gouda.

 

De oefenwedstrijd wordt gespeelp het trainingscomplex dat FC Groningen gebruikt tijdens het trainingskamp.

 

FC Groningen heeft op Tenerife een alleraardigst onderkomen tot haar beschikking: de Trots van het Noorden bivakkeert in Hotel Vincci Plantación del Sur, dat gelegen is in het zuidelijke deel van het eiland.

 

 

Quick Boys is uit oogpunt van bezinning eveneens op Tenerife te vinden. Voorzitter Huug van Duijn spreekt op de clubsite van Quick Boys woorden waarbij we in deze tijd best eens stil mogen staan: "Tot half januari liggen de competities stil en is er tijd om zich te bezinnen, met de A-selectie op Tenerife, op vakantie elders op de wereld of lekker in ons mooie Katwijk. Uiteraard is voetbal voor velen van ons een belangrijke ingrediënt in het leven. We steken er vele uren in en ons humeur kan er flink door worden beïnvloed. Juichend bij goede resultaten en diep in de put bij verlies. Voetbal is echter – al zou je het soms vergeten - niet alles. Om daar bij stil te staan hebben we nu dus enkele weken de tijd. Tijd om te relativeren. Geniet deze weken eens extra van hen die je lief zijn. Laat je aandacht in deze dagen eens in het bijzonder uitgaan naar de medemensen die aandacht meestal moeten ontberen. Daar hebben we nu immers de tijd voor!"

 

Quick Boys uit Katwijk, tegenstander van FC Groningen op 12 januari 2012

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.