Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

138 gasten online

"Tadic gaat vooralsnog niet in op aanbod van de FC om contract open te breken"

Hans Nijland en Henk Veldmate reisden onlangs naar Belgrado om met de zaakwaarnemer van Dusan Tadic te praten over het openbreken van het contract van de Serviër. Tadic tekende medio 2010 een contract dat hem tot medio 2013 aan FC Groningen verbond. De Trots van het Noorden bedong een eenzijdige optie voor nog twee contractjaren, zodat de FC Tadic tot medio 2015 kan vastleggen. FC Groningen heeft echter de intentie om de verbintenis open te breken en Tadic tot medio 2016 of 2017 aan zich te verbinden. Voetbal International schrijft vandaag in de papieren versie dat Dusan Tadic op dit moment nog niet ingaat op het aanbod van FC Groningen.

 

Veldmate voegt eraan toe dat zich nog geen enkele club voor de Serviër heeft gemeld, "en zolang geen club een bod neerlegt, speelt hij gewoon bij ons", aldus de technisch manager van FC Groningen, die Dusan graag langer in Groningen ziet spelen: "Het zou gek zijn als dat niet zo was".

 

In het Servische Novosti.rs verklaarde Tadic gisteren dat hij het liefste bij FC Groningen blijft ("mom klubu", oftewel "mijn club"), maar dat de Bundesliga hem wel degelijk trekt. Hij weet dat twee voormalige ploeggenoten van FK Vojvodina, Gojko Kačar en Slobodan Medojević, ook de overstap naar Duitsland hebben gemaakt (Kačar ging medio 2008 van Vojvodina naar Hertha BSC en verkaste twee seizoenen later naar Hamburger SV, en Medojević verliet Vojvodina zojuist om voor Wolfsburg te gaan spelen), en dit lacht hem ook toe.  Maar hij wil zich nu op FC Groningen focussen, waarvoor hij goed wil spelen, ook om in beeld te blijven bij het Servische nationale elftal. Dat er interesse is in zijn persoontje van diverse andere clubs is hem echter wel degelijk bekend.

 

Over FC Groningen zegt hij dat hij in een jong team speelt en dat de ploeg in elke linie nog beter kan spelen dan het nu doet.

 

Het blijven nog 28 spannende dagen in de nu lopende transfer window...

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.