Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

211 gasten online

SC Cambuur - FC Groningen AFGELAST

De oefenwedstrijd die FC Groningen morgenavond tegen SC Cambuur zou spelen is helaas afgelast. SC Cambuur schrijft op de clubsite dat alle politie-inzet morgen in het noorden nodig is vanwege de extreem hoge waterstand.

 

Burgemeester Ferd Crone van Leeuwarden: "De prioriteit van de politie-inzet in het noorden dient nu bij de openbare orde en veiligheid rondom deze extreme weersomstandigheden te liggen."

 

De volledige tekst van het artikel op de clubsite van SC Cambuur:

 

In het gehele noorden is op dit moment sprake van bijzondere weersomstandigheden met een extreem hoge waterstand als gevolg. In verband daarmee heeft de politie gemeld alle politie-inzet in het noorden nodig te hebben. Deze omstandigheden zijn voor burgemeester Ferd Crone van Leeuwarden, in goed overleg met zijn collega burgemeester Peter Rehwinkel van Groningen, aanleiding de voetbalwedstrijd SC Cambuur – FC Groningen af te lasten. Deze vriendschappelijke wedstrijd zou morgenavond in Leeuwarden worden gespeeld. “De prioriteit van de politie-inzet in het noorden dient nu bij de openbare orde en veiligheid rondom deze extreme weersomstandigheden te liggen”, aldus burgemeester Ferd Crone.

 

FC Groningen schrijft in dit artikel het volgende over reeds aangeschafte kaartjes:

 

FC Groningen-supporters die een kaart hebben gekocht voor de afgelaste oefenwedstrijd van vrijdag 6 januari tegen SC Cambuur, krijgen uiteraard hun 7,50 euro terug.


Fans die hun ticket aanschaften via internet, krijgen het bedrag uiterlijk vrijdag 13 januari teruggestort op hun rekening. Fans die de kaart kochten via TicketBox of de Fanshop in Euroborg kunnen zich van dinsdag 10 januari tot en met zaterdag 14 januari melden bij het betreffende verkooppunt en krijgen dan het aankoopbedrag terug.

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.