Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

125 gasten online

Enevoldsen gaat vanwege blessure niet mee naar trainingskamp op Tenerife

Op 17 december jl. schreven wij in dit artikel dat het maar zeer de vraag was of Thomas Enevoldsen meteen na de winterstop weer inzetbaar zou zijn. Hij kampte op dat moment al geruime tijd met een hardnekkige heup-/hamstringblessure. Inderdaad was de afgelopen week op het trainingsveld duidelijk dat Enevoldsen nog niet hersteld is van zijn blessure. Vandaag meldt FC Groningen op haar clubsite dat de Deen vanwege de naweeën van het euvel niet kan meereizen naar het trainingskamp van de Trots van het Noorden op Tenerife.

 

Zijn plaats in de 21-koppige selectie zal worden ingenomen door Tim Keurntjes. De overige spelers die al geruime tijd door blessures zijn geveld of daarvan revalideren (Koen van de Laak, Kees Kwakman, Hyun Jun Suk en Emil Johansson) gaan wel mee naar het Canarische eiland.

 

FC Groningen schrijft het volgende over het trainingskamp:

 

De ploeg van trainer Pieter Huistra vertrekt zondagavond om 19.00 uur in het gezelschap van sponsors en mediavertegenwoordigers vanuit Groningen naar Düsseldorf. Daar wordt overnacht om vervolgens maandagochtend met Air Berlin richting Tenerife te vliegen. Het trainingskamp duurt tot en met volgende week zaterdag. Op zondag wordt de terugreis naar Groningen gemaakt. Tijdens het trainingskamp staat er op donderdagmiddag een oefenwedstrijd op het programma tegen hoofdklasser Quick Boys uit Katwijk.


Relevante artikelen:

 

07-01-2012 FC Groningen tevreden over ontwikkeling Tim Keurntjes

04-01-2012 RTV Noord: "FC Groningen legt Thomas Enevoldsen tot medio 2014 vast"

17-12-2011 Blessure Thomas Enevoldsen valt tegen

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.