Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

138 gasten online

Pieter Huistra wil er graag een rechtsback of rechter vleugelaanvaller bij

Pieter Huistra ziet zijn selectie na het vertrek van Danny Holla graag aangevuld met een back of met een vleugelaanvaller, zo schrijft RTV Noord. De financiële mogelijkheden hiervoor zijn beperkt, omdat Holla slechts is verhuurd en niet is verkocht.

 

Het gaat om een rechtsback en/of rechtsbuiten. Of aan Jarchinio Antonia, vleugelaanvaller van Go Ahead Eagles over wie wij op 14 januari jl. in dit artikel berichtten, gedacht wordt moet worden afgewacht.

 

Huistra: "Komende zondag vangen we het anders op, maar liefst zie ik de lege plek die in de selectie is ontstaan, wel ingevuld. En eigenlijk willen we dan versterking voor langere tijd, niet voor drie, vier maanden. Maar een speler die daarna ook stappen bij ons kan maken." Hij denkt op voorhand niet aan een middenvelder. Het vervroegd naar Groningen halen van Paco van Moorsel is dus momenteel niet aan de orde, zo schrijft RTV Noord.

 

Wim Masker schrijft in de Groninger Gezinsbode dat Huistra zich niet op een bepaalde positie wil laten vastleggen, maar dat hij waarschijnlijk bij voorkeur een rechtsback of een rechtsbuiten in zijn selectie begroet. Masker vult aan dat Pieter Huistra niet uitsluit dat er twee spelers aangetrokken worden, maar het moeten wel versterkingen zijn.Of de middelen voor één of twee versterkingen toereikend zijn is maar zeer de vraag.

 

Het gaat inderdaad om een rechtsback en/of rechtsbuiten. FC Groningen schrijft nl. op de clubsite: "Het verhuren van Danny Holla betekent dat er een mogelijkheid bestaat dat er nog een speler bij FC Groningen komt in het komende halfjaar. Huistra: "We kijken niet direct naar een middenvelder, maar naar een rechtsbuiten of rechtsback. Op dit moment is er echter nog niets concreet. Persoonlijk is mijn hoop dat we de hele groep de rest van dit seizoen bij elkaar kunnen houden."

 

De A-selectie en de B-kern bestaan na het vertrek van Danny Holla uit 28 spelers, waarvan vier keepers. Dit zijn nog altijd vier spelers méér dan Heracles Almelo, de tegenstander van komende zondag. Peter Bosz verklaarde deze week dan ook dat hij een probleem heeft als hij een partij van 11 tegen 11 wil houden.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.