Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

281 gasten online

Vanmiddag: FC Groningen - Heracles Almelo

Ook vanmorgen waren de weergoden ons weer gunstig gezind. Opnieuw donderden er liters water op de toch al doorweekte grasmat van de Euroborg, die in geen enkel opzicht zal lijken op de door de Heraclieden zo geliefde nepondergrond met rubberen korrels. Niets staat een slijtageslag in de weg die in Gronings voordeel zal worden beslecht. Er zal na vanmiddag ongetwijfeld een nieuwe grasmat à raison van een slordige 100.000,- nodig zijn die de vertrapte plaggenbende zal moeten vervangen, maar dit is van later zorg.

 

Tim Sparv zal het slagveld met de juiste wedstrijdinstelling betreden, getuige zijn tweet van zojuist: "Perfect weather for a sliding tackle today! Groningen v Heracles 14.30, don't be late!". Wij hebben er zin in! Heel veel plezier vanmiddag! Overigens maakt Tim Keurntjes deel uit van de wedstrijdselectie. Dit zal ongetwijfeld betekenen dat Koen van de Laak (of Kees Kwakman) vanaf de tribune zal moeten toekijken.

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.