Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

137 gasten online

Petter Andersson: "Nu te vroeg voor terugkeer naar Zweden"

Stand van zaken woensdag 25 januari 2012:

In een vraaggesprek met het Zweedse Västerbottens Folkblad heeft Petter Andersson aangegeven dat een terugkeer naar Zweden nu minder voor de hand ligt dan een jaar of twee geleden, toen hij zwaar geblesseerd was. Het streelt hem dat hij in verband met Hammarby IF, zijn vorige club, is gebracht, maar Petter geeft aan niet met zijn oude werkgever gesproken te hebben.

 

Hij begint zich steeds beter te voelen en zijn doel is het om in Europa te blijven spelen. Hij weet dat FC Groningen erg geïnteresseerd is in verlenging van zijn aflopende contract, maar hij zegt dat hij de beslissing samen met Ida, zijn vriendin die er ook voor hem was toen het niet goed met hem ging, wil nemen. Wanneer Petter de knoop doorhakt vermeldt het artikel niet.

 

UPDATE maandag 5 maart 2012: "Contractverlenging Andersson afhankelijk van vriendin"

Petter Andersson heeft nog altijd een voorstel van FC Groningen in beraad om zijn aflopende contract te verlengen. Ruim een maand nadat hij verklaarde dat Ida, zijn vriendin, een belangrijke rol speelt bij de beslissing om al dan niet in Groningen te blijven, schrijft OOG Radio en TV dat er in Huize Andersson nog altijd geen overeenstemming is bereikt. De site schrijft: "De middenvelder heeft thuis discussies met zijn vriendin over een mogelijk langer verblijf bij de FC. Dit seizoen staat Andersson, na langdurige blessures aan zijn kruisband en knie, weer volop in het veld en de afgelopen wedstrijden werd hij neergezet als verdedigende middenvelder. Deze positie bevalt hem goed, maar dat speelt verder geen rol bij de onderhandelingen voor een nieuw contract. Waar zijn vriendin naar toe wil verhuizen is nog niet bekend."

 

Wij zijn benieuwd hoe lang het geduld van FC Groningen nog op de proef wordt gesteld.

 

Stand van zaken woensdag 25 januari 2012:

 

Volgens de Zweedse krant is het na dit seizoen een goed moment om van club te veranderen omdat een volgende club voor Andersson geen transfersom zal hoeven over te maken. Wij hopen dat de interesse van andere clubs in de Zweed zo lang mogelijk uitblijft, want Petter zegt - zoals overigens met zovele aankopen van de Trots van het Noorden het geval was - naar Groningen gekomen te zijn met het idee dat dit een springplank naar een volgende club was.

 

Gerelateerde artikelen:

 

16-01-2012 Berichten in Zweedse pers over vertrek Petter Andersson onjuist

06-01-2012 Petter Andersson in Zweedse pers: "Vertrek naar andere club niet aan de orde"

04-01-2012 VI: "Petter Andersson wil contract met FC Groningen voorlopig niet verlengen"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.