Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

207 gasten online

FC Groningen haalt geen rechtsback of rechtsbuiten meer;

Dusan Tadic weet niets van interesse van FC Twente

FC Groningen zal deze maand geen nieuwe speler meer aantrekken die in de selectie de plaats van Danny Holla zal innemen. Dit schrijft RTV Noord vanavond. Pieter Huistra gaf op 20 januari jl. aan graag een nieuwe rechtsback of een rechter vleugelaanvaller te willen begroeten, zie ons artikel van die dag. RTV Noord zegt nu dat de FC De club is er niet in ia geslaagd een 'toekomstgerichte' versterking te contracteren.

 

 

Hans Nijland zegt in een vraaggesprek met OOG Radio en TV dat hij ervan uitgaat dat er op 1 februari a.s. dezelfde selectie staat als nu, maar dat hij dat niet kan garanderen. Voor Dusan Tadic zaten vandaag weer veel scouts van buitenlandse clubs op de tribune, "maar ook FC Twente vindt hem fantastisch", aldus Nijland, die denkt dat er de komende 24 uur veel duidelijk wordt met betrekking tot mogelijke transfers. Wij zijn er niet helemaal gerust op, als we Nijland zo horen...

 

Huistra dacht bij de gewenste aanvulling van zijn selectie aan versterking voor langere tijd, niet voor drie, vier maanden, dus aan een speler die daarna ook stappen bij de club zou kunnen.

 

Vermoedelijk tegenover Eredivisie Live heeft Dusan Tadic na afloop van de wedstrijd tegen FC Twente gezegd niets van vermeende interesse van de Tukkers in zijn persoontje te weten: "Het bevalt me hier. Ik weet van niks. Over dit soort zaken praat ik niet met mijn manager. Ik hoor het straks allemaal wel. Het enige wat ik doe is me concentreren op de wedstrijden. Daarvoor ben ik hier", zo meldt NU Sport.nl.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.