Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

86 gasten online

KNVB heeft maling aan alles en iedereen: wedstrijd MOET doorgaan

FC Groningen schrijft op haar website dat de club vanmiddag aan de KNVB gevraagd heeft om de wedstrijd FC Groningen - RKC Waalwijk morgen niet door te laten gaan vanwege de extreme kou. Op het veld kan wel gespeeld worden, maar Hans Nijland heeft ook oog voor het trouwe publiek van de Trots van het Noorden: "We voetballen tenslotte voor het publiek en onder deze omstandigheden doen we hiermee niemand een plezier." Het antwoord vanuit  de warme, ivoren Zeister toren was voorspelbaar: njet. Er dient gewoon gespeeld te worden. Het is werkelijk te beschamend voor woorden!

 

FC Groningen reageert netjes en professioneel, wetend dat clubs per definitie aan het kortste eind trekken en de boetes niet mals zijn. Nijland: "Dit betekent dat wij professionals moeten zijn en wij ons dus klaarmaken voor de wedstrijd. We zullen er alles aan doen om het publiek op een aantrekkelijke wedstrijd te trakteren. We hopen dan ook dat de mensen zich warm gaan aankleden en toch massaal naar Euroborg komen om ons te steunen."

 

Wij zullen er morgen zijn, en we hopen dat er heel veel mensen op het duel afkomen. Maar de KNVB heeft zich vandaag weer eens van haar supporteronvriendelijkste kant laten zien. Bah.

 

Gerelateerde artikelen:

 

02-02-2010 KNVB: een walgelijk instituut van witte boorden-criminelen

20-12-2009 FC GRONINGEN ZET KNVB ONDER DRUK: WEDSTRIJD TOCH AFGELAST

19-12-2009 Zware sneeuw en andere ellende op komst, wanneer wordt de KNVB wakker?

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.