Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

151 gasten online

FC Groningen speelt komend seizoen in zwart-groen uitshirt

Op 2 februari jl. schreven wij in dit artikel dat FC Groningen de keuze voor de kleur van het uittenue van het komende seizoen wilde overlaten aan de supporters. Er kon op drie dessins worden gestemd: zwart/groen, groen/wit en een zgn. Plus-variant: limegroen. Hans Nijland heeft vanmiddag in zijn wekelijkse nieuwsbrief bekend gemaakt dat een grote meerderheid van de supporters die hun stem uitbrachten, te weten 69%, voor het zwarte shirt met twee groene banen heeft gekozen.

 

Ruim een kwart (26%) van de stemmers koos voor het groene shirt met twee witte banen (een shirt in de kleurstelling omgekeerd aan het thuistenue), en de overige 5% zal vermoedelijk uit ballorigheid de supermarktvodden hebben genomineerd. Wij zijn blij met de keuze voor het nieuwe shirt, al betreuren we dat er afscheid wordt genomen van de kleur paars. Wat ons betreft staan we komend seizoen in het nieuwe tenue bij uitwedstrijden reeds bij de aftrap met 0-1 voor!

 

Ook op twee varianten thuisshirt kon gekozen worden. Voor het nieuwe seizoen kon een keuze worden gemaakt uit een thuisshirt met of zonder extra groene strepen op de mouw. Tweederde (67%) van de in totaal 3.658 uitgebrachte stemmen was voor het shirt zonder de extra strepen op de mouw.

 

Ain en aander resumerend betekent dit dat we het komende seizoen in de volgende shirts zullen spelen:

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.