Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

325 gasten online

Kees Kwakman: "Tadic moet naar het buitenland; FC Twente is geen slimme stap"

In een vraaggesprek met David de Vries van VI.nl geeft Kees Kwakman aan dat o.a. hij en Pieter Huistra weten dat Dusan Tadic FC Groningen binnenkort zal verlaten, iets wat ook bij verreweg de meeste supporters zo vast staat als een huis. Kwakman vindt dat Dusan te goed is voor FC Groningen en ook voor andere Eredivisieclubs. Een overgang naar FC Twente raadt hij de Serviër dan ook af: "Huistra praat veel met mij en weet ook dat Dusan binnenkort zal vertrekken. FC Groningen zal echter een hoop geld voor hem krijgen, want hij is niet alleen te goed voor FC Groningen, maar ook voor de Eredivisie. Ik heb hem gezegd dat ik
 FC Twente geen slimme stap vind. Tadic moet naar het buitenland."

 

Diezelfde David de Vries schreef eergisteren overigens dat FC Groningen en FC Twente al overeenstemming zouden hebben bereikt over een overgang van Dusan Tadic naar Enschede, komende zomer. Hierover valt vandaag echter met geen woord meer iets te lezen. We schreven het maandag al: wij denken dat VI.nl en ook Johan Derksen eergisteren iets te voorbarig zijn geweest.

 

VI.nl schrijft dat Kwakman begrip heeft voor de wens van de Serviër om zo snel mogelijk een stap hogerop te gaan: "Hij wil het, maar hij moet het ook. Dusan is een geweldige speler, maar ook een gevoelige jongen. Met respect voor anderen. En hij gaat met deze situatie heel professioneel om, geeft altijd honderd procent. Maar ik, en volgens mij veel meer mensen binnen de club, weten dat het moment in zicht is."

 

Ook afgelopen zondag was Tadic weer één van de betere, in dit geval minst slechte, spelers van FC Groningen dat tegen RKC Waalwijk zo hopeloos faalde. Laten we hopen dat de selectie van de vertoning van jl. zondag heeft geleerd en zaterdag tot de tanden bewapend naar Venlo afreist! En laat Dusan het verschil maar weer maken!

 

Gerelateerd artikel:

 

06-01-2012 VI: "Dusan Tadic twijfelt over FC Twente en Vitesse"

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.