Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

335 gasten online

"Tadic neemt paar dagen rust vanwege bovenbeenblessure en mikt op PSV-thuis"

Voetbalcentraal en VoetbalPrimeur schrijven vandaag dat Dusan Tadic het de komende dagen rustig aan doet vanwege een blessure aan de achterkant van zijn bovenbeen, en dat hij hoopt dat hij zondag tegen PSV weer kan spelen. Tadic: "Het is een spier die steekt. Ik heb pijnstillers moeten nemen om tegen VVV te kunnen voetballen. Het deed zeer, ja. Ik neem een paar dagen rust en hopelijk kan ik zondag tegen PSV meedoen." Beide sites baseren zich op een artikel in het Algemeen Dagblad. Gedoeld zal worden op de papieren editie van vandaag.

 

Gisteren ontbrak Dusan Tadic inderdaad op het trainingsveld. Hij speelde sinds het begin van het vorige seizoen alle 55 competitieduels van FC Groningen en moest dus nog nooit vanwege een blessure of schorsing verstek laten gaan. Hij zegt dat hij pas na dit seizoen over zijn toekomst wil nadenken en dat hij zich nu volledig op FC Groningen wil focussen.

 

De Serviër houdt zich als een echte prof op de vlakte over de geruchten dat clubs als FC Twente, Málaga, Vitesse, ajax, Borussia Mönchengladbach en AS Roma hem in het vizier zouden hebben: "Daarover denk ik pas na het seizoen na. Ik ga nu niet zeggen dat ik zeker aan mijn laatste maanden in Groningen bezig ben. Het seizoen duurt nog enkele maanden en daar focus ik me volledig op. Mijn zaakwaarnemer denkt na over de toekomst."

 

Het lijkt onverstandig om Tadic zondag geforceerd speelklaar te maken. Het risico dat we hem daarna veel langer moeten missen lijkt ons te groot, en misschien hebben we hem dan nog méér nodig dan komende zondag tegen PSV. De medische staf zal echter zeker geen onverantwoorde risico's met Tadic willen nemen. Gisteren was men positief over de blessure van Dusan.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.