Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

473 gasten online

Technisch hart ajax (De Boer, Bergkamp, Jonk) ziet komst Dusan Tadic niet zitten

We hoeven ons komende zomer vermoedelijk niet druk te maken over een eventuele overgang van Dusan Tadic naar ajax. De Telegraaf schrijft vandaag in de papieren versie dat de bij FC Groningen uitblinkende flankspeler niet voorkomt op het verlanglijstje van het zgn. technisch hart van de club uit Duivendrecht. Het technisch hart bestaat uit Frank de Boer, Dennis Bergkamp en Wim Jonk en is aldaar verantwoordelijk voor het aan- en verkoopbeleid.

 

Dit weerhield ex-ad-interim directeur Martin Sturkenboom er onlangs overigens niet van om achter de rug van het trio om een afspraak met FC Groningen te willen maken om de transfer van Tadic te bespreken.

 

De Telegraaf concludeert hieruit dat Sturkenboom op dat moment dus bezig was met 'een andere spelergroep' voor de Amsterdamse club voor het komende seizoen. Sturkenboom is al lang en breed uitgekotst door de Amsterdamse supporters en hield op 9 februari jl. de eer aan zichzelf en vertrok, net als Danny Blind en de voltallige Raad van Commissarissen, uit de slangenkuil en liet de organisatorische puinhoop achter die de heren en dame zelf hadden gecreeërd. Sturkenboom was het spoor al geruime tijd volledig bijster. Zo lazen we op 12 december 2011 het volgende op NU Sport.nl: "Interim-directeur Martin Sturkenboom van ajax bevestigde maandag tijdens de aandeelhoudersvergadering 'twee gele kaarten' te hebben uitgedeeld aan Wim Jonk. "En die waren allebei terecht. Normaal is in het voetbal twee keer geel een rode kaart, maar ik heb bij ajax geïntroduceerd dat dit pas na drie gele kaarten gebeurt." Sturkenboom vond het niet veelzeggend voor de situatie bij de club. "Ik heb als nieuwe algemeen directeur nieuwe piketpaaltjes geslagen. Dat is heel normaal.""

 

We raden Dusan Tadic dringend aan de volgende stap in zijn carrière niet via een Nederlands tussenstation te laten verlopen en al helemaal niet via Amsterdam of Enschede. Eerstgenoemde club blieft hem kennelijk niet en is verder een bolwerk van arrogantie, intriges en ellende, en de tweede club heeft er geen passende transfersom voor over. Wat ons betreft: graag of niet!

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.