Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

122 gasten online

Nog even nagenieten: zes spelers van FC Groningen in Elftal van de Week

 

Maar liefst zes spelers van FC Groningen zijn door De Telegraaf opgenomen in het Elftal van de Week van speelronde 22. Dit hadden er overigens zeven moeten zijn, want de gisteren uitblinkende Petter Andersson is niet eens eentje van hen. Wel tot de gelukkigen behoren Luciano, Johan Kappelhof, Lorenzo Burnet (die na 17 speelrondes volgens de jury van diezelfde krant de beste linksback van de Eredivisie was), Dusan Tadic, Hyun Jun Suk en David Texeira. Proficiat, heren!

 

Aangezien de heren Alderweireld en Vertonghen ook deel uitmaken van het selecte groepje prominenten en Vertonghen halverwege de competitie zelfs tot de top van de in Nederland spelende centrale verdedigers werd uitverkoren, is niet helemaal duidelijk hoe serieus we de uitverkiezing moeten nemen. Dit mag de pret echter niet drukken. Wij genieten nog even met volle teugen na van de heerlijke voetbalmiddag van gisteren!

 

Ter informatie: het totale aantal Groningers dat in de elftallen van de week van de speelrondes 19 t/m 21 prijkte was zegge en schrijve nul...

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.