Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

144 gasten online

Liesblessure Lorenzo Burnet; gekneusde ribben Kees Kwakman

De recente prestaties van FC Groningen lijken hand in hand te gaan met de fysieke gesteldheid van diverse spelers. Lorenzo Burnet moest zich vlak vóór de wedstrijd van afgelopen zaterdagavond geblesseerd afmelden met een liesblessure; FC Groningen meldt nu op de clubsite dat hij om deze reden ook niet in actie kan komen voor het Ned. Beloftenelftal waarvoor hij was geselecteerd.

 

Het Dagblad van het Noorden schrijft vandaag dat Kees Kwakman tegen N.E.C. al met gekneusde ribben aan de wedstrijd was begonnen en dat hij vanwege dit euvel in de rust in de kleedkamer moest achterblijven. Volgens de krant is het twijfelachtig of Burnet en Kwakman zondag in De Kuip in actie kunnen komen tegen Feyenoord.

 

Petter Andersson is wel fit. Hij miste dit seizoen pas één competitiewedstrijd en uit zich op de clubsite van FC Groningen terecht boos en - in tegenstelling tot zijn trainer - zelfkritisch: "Het is onacceptabel hoe we vandaag speelden. Zoiets mag en kan niet. Iedereen moet nu goed naar zichzelf kijken. Wat ik zie als ik naar mezelf kijk? Ik ben superteleurgesteld. We hebben met 4-0 verloren van een ploeg die onder ons staat, waar we van moeten winnen. Ik ben superboos."

 

Een ontgoochelde captain Petter Andersson

(foto: www.fcgroningen.nl)

 

Vanmiddag zullen we een kijkje nemen op het trainingsveld. Ook al weten we na vorige week dat het scherp en gedreven trainen geen enkele garantie biedt voor een goede wedstrijdinstelling - we zijn erg benieuwd hoe de koppen er vandaag bij staan na het onacceptabele drama van zaterdag.

 

Later meer over de training van vanmiddag!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.