Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

497 gasten online

Dusan Tadic bevestigt: nog geen overeenstemming tussen Twente en Groningen

Het begint er steeds meer op te lijken dat Johan Derksen afgelopen maandag behoorlijk voorbarig is geweest in de geruchtmakende uitzending van Voetbal International. Hij beweerde Johan Munsterman gesproken te hebben en meldde op grond van dat telefoongesprek dat de overgang van Dusan Tadic van FC Groningen naar FC Twente was beklonken. Hij noemde zelfs concrete bedragen.

 

Hans Nijland heeft de uitlatingen van 'De Snor' daags na de uitzending tegengesproken, en gisteren heeft ook Dusan Tadic in een vraaggesprek met het Servische Sportklub gezegd dat FC Groningen en FC Twente nog geen overeenstemming over een transfer hebben bereikt. Het is aan zijn zaakwaarnemer, Zoran Pavlović, om aan de onderhandelingstafel tot overeenstemming te komen. Tadic voegt eraan toe nog nergens getekend te hebben, maar komende zomer wel toe te zijn aan een overgang naar een 'grotere' club.

 

FC Twente is zonder twijfel het meest concreet als het gaat om het tonen van belangstelling voor Dusan Tadic. Zolang er echter nog geen handtekeningen zijn gezet onder nieuwe overeenkomsten geven wij de hoop niet op dat een buitenlandse club, bv. het Duitse Borussia Mönchengladbach (ziet Marco Reus naar Borussia Dortmund vertrekken en heeft geld) of 1. FC Köln (verkoopt Lukas Podolski mogelijk aan Arsenal en heeft dan ook wat te besteden), alsnog werk maakt van het contracteren van onze sterspeler.

 

Wij zullen Dusan Tadic komend seizoen ongetwijfeld niet meer terugzien in het shirt van FC Groningen. Ons rest dus niets anders dan nog 10 competitiewedstrijden (en een aantal play off-duels) van hem te gaan genieten!

 

 

Gerelateerd artikel:

 

05-03-2012 Voetbal International: "Dusan Tadic voor € 7,7 miljoen naar FC Twente"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.