Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

225 gasten online

Spelers FC Groningen twee dagen vrij; Nijland wil niet ingaan op positie Huistra

Algemeen directeur Hans Nijland heeft vanmorgen voor RTV Noord gezegd dat, in samenspraak met technisch manager Henk Veldmate en trainer Pieter Huistra, gekozen is voor een iets andere insteek in de aanloop naar het komende competitieduel. "De spelers zijn even twee dagen vrij om de koppies weer fris te maken. Vanaf woensdag gaan we weer toewerken naar de wedstrijd tegen FC Utrecht komend weekend", aldus Nijland, die volgens RTV Noord niet wilde ingaan op de vraag of de positie van Pieter Huistra ter discussie staat: "Ik koop daar niks voor. Het enige dat ik daarop zeg is dat we een technische staf hebben die hartstikke strijdbaar is. En dat geldt ook voor directie, management en de spelers."

 

(NB De dinsdag zou sowieso een trainingsvrije dag zijn geweest; hier komt de maandag dus bij.)

 

 

 

Boze blikken bij Virgil van Dijk, bezorgde blikken bij Pieter Huistra, zondagochtend op het trainingsveld (foto's: Eric Smit)

 

 

Hans Nijland over de gisteren geleden nederlaag: "We staan nog steeds negende. Een plek die recht zou kunnen geven op de play-offs. Maar feit is ook dat we slechts zeven punten boven de nummer vijftien in de eredivisie staan. En dat is wel zorgelijk."

 

RTV Noord schrijft dat Hans Nijland niet meteen de vinger op de zere plek kon leggen, zoals Pieter Huistra dat gisteren na afloop van de wedstrijd ook al niet kon: "Wisten we dat met elkaar maar. Dan zou je het probleem simpel oplossen. We zijn niet in vorm, dat is duidelijk. En dat knaagt geweldig. Aan de spelers, technische staf en de supporters niet te vergeten."

 

Ook Pieter Huistra werd door RTV Noord geïnterviewd. Frederick Stokker van RTV Noord had zijn bedenkingen over de wijze waarop het interview van RTV Noord-journalist Arnoud Bodde met Pieter Huistra is verlopen. Op Twitter schrijft Stokker het volgende over de rol van perschef Richard van Elsacker: "Nog niet eerder meegemaakt persvrl FC onderbreekt interview collega @acbodde met Pieter Huistra, omdat persvrl. het niet eens was met vraag!"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.