Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

307 gasten online

Kees Kwakman moet mogelijk onder het mes

UPDATE: Kwakman wordt vrijdag in Rotterdam geopereerd

Stand van zaken zaterdag 17 maart 2012:

Kees Kwakman, de 28-jarige centrale verdediger & controlerende middenvelder die al geruime tijd door lies- en buikblessures wordt geplaagd en volgens aanvoerder Petter Andersson vanwege zijn routine erg wordt gemist, moet binnenkort mogelijk een operatie ondergaan. Het Dagblad van het Noorden citeert vanochtend trainer Pieter Huistra, die zegt dat er op korte termijn duidelijkheid komt over de aanpak van de blessure. OOG Radio en TV noemde een periode van een week. Er zijn twee opties: Kwakman gaat onder het mes, waardoor zijn seizoen op slag ten einde is, of de blessure moet door rust genezen. Kees Kwakman kwam tot nu toe in slechts 14 van de gespeelde 25 competitiewedstrijden in actie.

 

UPDATE dinsdag 20 maart 2012: Kwakman wordt vrijdag in Rotterdam geopereerd

Kees Kwakman is vandaag in Rotterdam onderzocht in verband met zijn klachten en hierbij is besloten dat hij vrijdag a.s. in het Erasmus Ziekenhuis geopereerd zal worden, zo meldt FC Groningen vandaag op de clubsite. Hier licht Kwakman de situatie als volgt toe: "We hebben van alles geprobeerd en vorige week heb ik nog een botscan laten maken, maar ik bleef last houden. Dr. Van Eijck denkt dat de problemen te maken kunnen hebben met mijn jeugdperiode waarin ik twee keer een liesbreuk heb gehad. Het is niet zeker dat het nu een nieuwe liesbreuk betreft, maar dan toch zeker een verkleving, verzwakking of scheuring. Met de operatie van vrijdag moet dat duidelijk en verholpen worden. Ik heb daar vertrouwen in."

De verwachting is dat Kwakman dit seizoen niet meer in actie zal komen. 

 

Stand van zaken zaterdag 17 maart 2012:

 

Kwakman op zaterdag: "Ik kom dit seizoen niet meer in actie."

Kees Kwakman verscheen zaterdag 'in burger' op de training, samen met zijn zoontje, en vertelde dat hij dit seizoen niet meer in actie komt: "De blessure moet nu goed genezen", aldus Kwakman.

 

Dinsdag 20 maart a.s. wordt de knoop doorgehakt wat er met Kwakman gaat gebeuren. Het is zeer waarschijnlijk dat hij komende vrijdag, 23 maart 2012, een kijkoperatie moet ondergaan. Hopelijk wordt dan duidelijk wat er precies met hem aan de hand is; op dit moment weet men niet goed wat voor blessure Kees exact heeft.

 

 

 

 

Kees Kwakman nam zaterdag een kijkje op de training van zijn wél fitte collega's

(foto: Eric Smit)

 

 

 

 

 

 

Zijn laatste wedstrijd speelde hij op 25 februari jl., toen hij in de rust van de met 4-0 verloren uitwedstrijd bij N.E.C. vanwege gekneusde ribben gewisseld moest worden.

 

Gerelateerde artikelen:

 

27-02-2012 Liesblessure Lorenzo Burnet; gekneusde ribben Kees Kwakman

03-11-2011 Blessures Ivens en Kwakman; Holla mogelijk centrale verdediger tegen RKC Waalwijk

18-10-2011 Acupuncturist moet liesproblemen Kees Kwakman verhelpen

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.