Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

413 gasten online

"ADO Den Haag wil Danny Holla"

ADO Den Haag heeft bij FC Groningen geïnformeerd naar de mogelijkheden om Danny Holla aan het einde van dit seizoen van de FC over te nemen. De door Maurice Steijn getrainde club heeft aan Hans Nijland ook al een indicatie afgegeven van de transfersom die het bereid is te betalen. Dit schrijft het Dagblad van het Noorden vandaag. Hans Nijland wil slechts het volgende kwijt: "De komende weken nemen we een beslissing of Danny bij ons terugkeert of dat we hem verkopen. We verhuren hem niet opnieuw."

 

Danny Holla (24) werd door FC Groningen in de winterstop tot en met het einde van dit seizoen aan VVV-Venlo verhuurd. Holla gaf later in Voetbal International aan onder Pieter Huistra, die hem de laatste wedstrijden op de voor hem vreemde positie 'op tien' had opgesteld, het vertrouwen te zijn kwijtgeraakt. Hij heeft in Groningen nog een contract tot medio 2013.

 

UPDATE woensdag 21 maart 2012: VVV-Venlo wil Danny Holla graag langer aan zich binden

De papieren editie van Voetbal International bevestigt vandaag dat ADO Den Haag geïnteresseerd is om Danny Holla van FC Groningen over te nemen, en dat de Hagenezen de belangstelling ook al kenbaar hebben gemaakt aan FC Groningen. Het blad schrijft echter dat VVV-Venlo graag door wil met Holla. De Limburgse club huurt momenteel niet alleen Holla, maar ook Ismo Vorstermans (van FC Utrecht) en Steven Berghuis (van FC Twente). VVV-Venlo heeft geen optie tot koop op het trio bedongen. Algemeen directeur Hans Soentjens van VVV-Venlo: "Als Holla en Vorstermans van hun club mogen gaan, dan zullen wij ons mengen in de strijd."

VI schrijft dat FC Groningen de komende weken bekijkt of Holla nog een toekomst heeft bij FC Groningen.

 

Danny Holla speelde tot nu toe 116 officiële wedstrijden voor FC Groningen. Hij debuteerde op 20 september 2006 in de met 2-1 gewonnen bekerwedstrijd tegen TOP Oss (doelpunten FC Groningen: Rasmus Lindgren en Luis Suárez). FCG Stats vermeldt over deze wedstrijd het volgende: "Groningen was beter maar kon moeilijk kansen creëren. Na afloop verklaarde Ron Jans op de persconferentie zijn ploeg in de rust kwaad te hebben toegesproken, omdat hij vond dat er half werk geleverd werd door zijn team."

 

Holla speelde zijn laatste wedstrijd in het groen-wit op 17 december 2011, toen FC Utrecht in de Euroborg met 1-0 aan de kant werd gezet. David Texeira scoorde het enige doelpunt.

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.