Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

227 gasten online

Femi maakt speelminuten voor eerste elftal van Brøndby IF

Oluwafemi Ajilore (Femi), de door FC Groningen aan het Deense Brøndby IF verhuurde middenvelder, heeft gisteren voor de eerste keer sinds de winterstop speeltijd in het eerste elftal van de huidige nummer negen van de Superliga gekregen. In de met 1-2 gewonnen uitwedstrijd bij de nummer twee, FC Nordsjælland, begon Femi op de bank, maar kwam in de 72e minuut bij een 1-1 stand in de ploeg ten koste van aanvaller Nocolaj Agger. Femi pakte in de 88e minuut nog een gele kaart, waardoor hij voor de eerstvolgende wedstrijd (thuis tegen Lyngby BK op zondag 25 maart a.s.) geschorst is.

 

Op vermoedelijk korte termijn zal duidelijk worden of Brøndby de bij de huurconstructie bedongen optie tot koop licht. De Nigeriaan zal in dat geval ook komend seizoen in Denemarken spelen. Femi staat in Groningen nog tot medio 2013 onder contract. Na de winterstop moest hij genoegen nemen met wedstrijden bij de beloften van Brøndby.

 

Aanvulling: Femi uit ongenoegen over rol als bankzitter

Op 11 maart jl. gaf Femi in het Deense SPN.dk aan ontevreden te zijn met zijn rol van bankzitter. Hij vertelde dat hij van de trainer niet veel uitleg heeft gekregen waarom hij na de winterstop naar de bank werd verwezen. Vóór de winterstop speelde hij 11 wedstrijden, raakte vervolgens geblesseerd aan zijn bovenbeen, maar is daarvan volledig hersteld. Hij zegt dat hij zich sterk voelt, maar dat een rol als bankzitter slecht is voor zijn ontwikkeling. Hij vindt dat Brøndby een goed team heeft, maar hij verbergt zijn ontevredenheid niet en geeft aan dat hij naar Brøndby is gekomen om te spelen.

 

Of het met dit interview te maken heeft of niet - Femi maakt vanmiddag geen deel uit van de selectie van de beloften van Brøndby, zo schrijft de club op de clubsite.

 

De reserves van Brøndby komen vanmiddag in actie. Ze zijn koploper in de Reserveligaen, Pulje 1 en komen uit tegen de nummer twee, de reserves van Femi's vroegere club, FC Midtjylland.

 

Wij hopen dat Ajilore de komende weken meer wedstrijden op het hoogste niveau kan spelen. We zullen dit blijven volgen.

 

Gerelateerde artikelen:

 

11-03-2012 Femi begint opnieuw op de bank bij Brøndby

05-03-2012 Femi op zijspoor beland bij Brøndby; terugkeer naar Groningen lijkt onvermijdelijk

10-01-2012 Brøndby IF wacht nog met besluit over toekomst Femi

26-07-2011 Deense pers: "Brøndby en FC Groningen onderhandelen nog over Femi"

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.