Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

197 gasten online

Spannende week voor Petter Andersson

De Zweedse site fotbolldirekt.se meldt vandaag dat Petter Andersson volgende week aan zijn kruisband geopereerd zal worden. De operatie zal, zoals wij al eerder konden melden, door de Zweedse specialist Anders Valentin in Stockholm uitgevoerd worden. Petter vertelt in een kort interview dat hij er na zijn tweede blessure aan dacht om te stoppen met voetballen. Nu ziet hij wel op tegen de operatie (en vooral het beroerd wakker worden ná de operatie), maar wil hij ervoor gaan om weer helemaal fit te worden.

 

Wat de specialisten precies gaan doen en hoe ernstig de blessure daadwerkelijk is, zal pas tijdens de operatie zelf duidelijk worden. Petter is dan ook op dit moment een beetje nerveus. Hij  is van plan om te gaan duimen voordat hij onder narcose gaat, deze keer moet het goed gaan!

 

Naast zijn eigen beroerde situatie, gaat hem ook de degradatie van zijn oude club Hammarby erg aan het hart. Hammarby staat financieel aan de afgrond en enkele weken geleden degradeerde de groen-witte prachtclub naar de Superettan, de Zweedse eerste divisie. Petter heeft bij deze club een fantastische tijd gehad, en wie naar de volgende sfeerbeelden (hier nog een tweede filmpje) gaat kijken zal begrijpen dat de situatie rond Hammarby onze Petter niet koud laat.

 

Sterkte Petter (wij duimen mee!), Forza Bajen!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.