Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

108 gasten online

Voorzichtig herstel Virgil van Dijk na zorgwekkende week

Virgil van Dijk moest op zondag 1 april jl. tot onze schrik aan een acute blindedarmontsteking werd geopereerd. Virgil mocht de intensive care op 2 april 2012 verlaten en stuurde meteen een strijdbaar bericht rond: "En we gaan nog steeds voor die play offs!!!!!!!!!!!!!!" Onze verdediger heeft echter een moeilijke week achter de rug waarin zijn toestand zorgwekkend was. Zijn management, de CiC group, was de afgelopen week dan ook terughoudend in het verstrekken van informatie over zijn toestand.

 

Gelukkig kan de CiC group nu - 'speciaal op verzoek van de fans van FC Groningen' - melden dat er sinds Goede Vrijdag sprake is van een voorzichtig herstel. De zaakwaarnemer van Virgil schrijft:

 

"Uiteraard zal het herstel van Virgil nog enige tijd duren, maar hij laat weten dat hij strijdvaardig is en nu al bezig met hoe hij zal gaan revalideren. Zijn moeder Hellen en de familie zijn uiteraard erg geschrokken, maar hebben hem in het ziekenhuis dag en nacht bijgestaan. Virgil is bedolven onder de steunbetuigingen van onder andere het management, de technische staf, de spelersgroep en de fans van FC Groningen, de technische staf van jong Oranje en nog vele anderen. De familie bedankt iedereen van harte voor deze steun."

 

Op woensdag 11 april 2012 heeft Virgil van Dijk het volgende bericht via Twitter verstuurd:

"Ontslagen uit het ziekenhuis.. Nu onderweg naar Breda en daar herstellen !!"

FC Groningen schreef later die dag op de clubsite:

"Virgil van Dijk is inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis en zal in Breda bij zijn moeder thuis verder herstellen van zijn blindedarmontsteking, ziekenhuisopname en operatie. Hij heeft de afgelopen weken enkele kilo’s gewicht verloren, maar is inmiddels aan het aansterken. Er wordt rekening mee gehouden dat hij dit seizoen niet terugkeert bij de selectie."

 

Wij hopen van harte dat Virgil het ergste nu achter de rug heeft en wensen hem alle mogelijke sterkte toe en een heel voorspoedig herstel!

 

Gerelateerd artikel:

 

01-04-2012 Virgil van Dijk geopereerd aan acute blindedarmontsteking; mogelijk einde seizoen

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.