Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

136 gasten online

FC Groningen moet vóór 1 maart 2010 beslissing nemen over Morten Nordstrand

Eén maand eerder dan wat de FC had voorgesteld, maar twee maanden later dan wat oorspronkelijk met FC Kopenhagen overeen was gekomen moet FC Groningen aan de club die nog steeds de eigendomsrechten van Morten Nordstrand bezit kenbaar maken of het de Deen aan het eind van dit seizoen definitief van de Deense club wil overnemen, zo meldt het Dagblad van het Noorden. Er staan onze spits hiermee zeven extra competitiewedstrijden tot zijn beschikking om te laten zien wat hij in zijn mars heeft.

 

Het is inmiddels genoegzaam bekend: bij de huurovereenkomst die FC Groningen met FC Kopenhagen afsloot werd door de Denen bedongen dat FC Groningen vóór 1 januari 2010 moest beslissen of het de Deen voor naar verluidt ca. 2,6 miljoen euro zou willen overnemen aan het eind van het lopende seizoen.

 

FC Groningen heeft zich, met name door een aantal blessures van Nordstrand, nog geen goed beeld van de capaciteiten van de Deense spits kunnen vormen. Nordstrand scoorde tot nu toe slechts éénmaal, uit bij Heerenveen in zijn debuutwedstrijd. FC Groningen kan vóór 1 januari 2010 geen beslissing nemen over een langer verblijf van Morten bij onze club, het hieraan verbonden prijskaartje laat een te vroege en daardoor onverantwoorde beslissing niet toe, aldus FC Groningen dat met deze boodschap vervolgens naar FC Kopenhagen is gestapt en aan de Deense club verzocht heeft de beslissing met drie maanden te mogen uitstellen.

 

De Denen hebben hierop vandaag geantwoord en gezegd dat ze FC Groningen deels tegemoet willen komen. De FC moet nu uiterlijk op 1 maart a.s. de beslissing nemen of het Nordstrand aan het einde van dit seizoen overneemt van FC Kopenhagen of hem terugstuurt naar Denemarken.

 

In de periode van januari-februari 2010 speelt FC Groningen zeven competitiewedstrijden. Hierin moet de momenteel aan zijn hamstring geblesseerde Deen zich dus bewijzen.

 

 

Reageren: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.