Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

163 gasten online

FC Groningen speelt dinsdag 3 juli 2012 oefenduel bij VV Siddeburen

Begin deze maand is al bekend geworden dat FC Groningen de voorbereiding op het nieuwe seizoen op zaterdag 30 juni a.s. in Warffum begint met een oefenduel tegen RWE Eemsmond. Inmiddels kunnen we een tweede datum blokkeren in onze agenda's. Op dinsdag 3 juli 2012 speelt FC Groningen op Sportpark Ewensborg, het domein van de VV Siddeburen, een oefenwedstrijd. De Supportersvereniging VV Siddeburen is belast met de organisatie van dit spektakel.

 

Zij is er 'nog nait over oet' wie die dinsdag de tegenstander zal zijn van de Trots van het Noorden. Het zal òf een selectie van VV Siddeburen zelf zijn, òf een regioteam. De knoop zal hierover volgende week doorgehakt worden.

 

Voorzitter Klaas de Weerdt van de Supportersvereniging verwacht op 3 juli a.s. op Ewensborg maar liefst 4.000 toeschouwers te kunnen herbergen! De wedstrijd begint vermoedelijk om 19 uur.

 


UPDATE dinsdag 24 april 2012: Meer info's over de oefenwedstrijd bekend

Vanavond heeft de Supportersvereniging VV Siddeburen vergaderd over de oefenwedstrijd. Tegenstander van FC Groningen zal een regioteam zijn dat gaat spelen onder de naam Supportersvereniging VV Siddeburen. De wedstrijd zal op de bewuste 3e juli a.s. om 19:00 uur beginnen.

 

De VV Siddeburen is in 1935 opgericht. Het eerste elftal Zaterdag komt uit in de 5e klasse F en staat daarin na 21 wedstrijden op een achtste plaats; koploper is Appingedam. Het eerste elftal Zondag speelt in de 4e klasse C en staat voorlaatste. In deze klasse gaat Muntendam aan de leiding.

 

De beide eerste elftallen van VV Siddeburen: links Zaterdag 1, rechts Zondag 1

 

Bestuur Supportersvereniging VV Siddeburen

 

Tot nu toe bekende data oefenwedstrijden FC Groningen:

 

zaterdag 30 juni 2012 Warffum: RWE Eemsmond - FC Groningen

dinsdag 3 juli 2012 Siddeburen: tegenstander n.n.b.

 

zondag 15 juli 2012: Open Dag FC Groningen

 

Gerelateerd artikel:

 

03-04-2012 FC Groningen start voorbereiding op nieuwe seizoen met oefenduel in Warffum

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.