Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

109 gasten online

Supporters FC Groningen onderweg naar Amsterdam - de eerste foto's

Twee bussen met 70 supporters zij zijn sinds ca. 12:30 uur vanmiddag onderweg richting de hoofdstad voor het duel met het nu nog kampioenskandidaat zijnde ajax. In de arena zal dit handjevol supporters gezelschap krijgen van eveneens ruim 70 groen-witte helden die met de auto naar Duivendrecht afreizen. Kortom, in totaal zal het uitvak, hoog en diep weggestopt op de tweede ring, straks door een slordige 140 supporters bemensd worden.

 

Wij zullen totdat de wedstrijd begint een aantal foto's van de Fan Tour op de site zetten; tijdens de wedstrijd zullen we de tussenstanden op ons Twitter-account doorgeven. Na afloop van de wedstrijd plaatsen we een fotoreportage van Eric Smit, die net als wij ter plaatse zal zijn! Wij hopen dat hij er ook in zal slagen een lopend naar Groningen onderweg zijnde algemeen directeur Hans Nijland op de gevoelige plaat vast te leggen. Hij zal naar verwachting over een dag of drie in Groningen arriveren, in dat geval afgepeigerd maar met de drie punten op zak.

 

Opstelling FC Groningen tegen ajax, [(*) de 'op scherp' staande mannen]:

 

Suk

Tadic - Pedersen - Bacuna

Hiariej (*) - Andersson

Burnet - Sparv - Ivens (*) - Kappelhof

Luciano

 

Alle supporters moeten hun kaartje laten scannen bij ingang 1

 

De twee Fantour bussen staan klaar

 

Ook de auto voor de servicemedewerkers staat klaar

 

Rond 12:30 uur vertrekken de bussen richting Amsterdam

 

Korte pauze in de buurt van Lelystad

 

 

Bijna aangekomen - inmiddels onder politiebegeleiding

 

Bij de arena gearriveerd!

 

 

 

 

De spelers van FC Groningen inspecteren het veld

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.