Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

176 gasten online

AZ volgt Jeroen Veldmate; FC Groningen heeft zich nog niet bij hem gemeld

Op 21 maart jl. plaatsten we een artikel over Jeroen Veldmate. We schreven daarin dat FC Groningen medio 2011 bij de overgang van de linksbenige centrale verdediger naar Sparta het recht bedongen heeft om hem onder vastgestelde voorwaarden in de zomer van 2012 transfervrij terug te kunnen terughalen naar FC Groningen. In de papieren versie van de Voetbal International valt vandaag te lezen dat AZ in de zoektocht naar een mogelijke vervanger van Niklas Moisander, die in de belangstelling staat van ajax, aan Jeroen Veldmate denkt. VI schrijft dat ook FC Groningen nog op de loer lijkt te liggen.

 

Veldmate Jr.: "Ik wacht nog altijd op een belletje uit Groningen, dus ik neem aan dat ze het nog niet weten. Mijn vader kan me er niks over vertellen. De contacten met FC Groningen lopen via Hans Nijland. Toen Stef Nijland daar speelde, deed mijn vader de onderhandelingen met hem. Dat is wel zo netjes. Verder weet ik dat AZ me volgt, maar er is nog niks concreet. Ik heb nog een éénjarig contract bij Sparta en wil me nu richten op de play-offs. Ons doel is alsnog te promoveren."

 

FC Groningen is nog op zoek naar een linksbenige centrale verdediger. Jeroen Veldmate draait een prima seizoen bij Sparta. Hij eindigde samen met Jordy Clasie van Feyenoord als derde in de Voetballer van het Jaar-verkiezing van RTV Rijnmond.

 

Gerelateerd artikel:

 

21-03-2012 Keert Jeroen Veldmate terug naar FC Groningen?

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.