Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

413 gasten online

Danny Holla praat met ADO Den Haag; ook Duitse clubs hebben interesse

Op 19 maart jl. schreven wij in dit artikel dat ADO Den Haag belangstelling had voor de door FC Groningen aan VVV-Venlo verhuurde Danny Holla. De papieren editie van Voetbal International meldt vandaag dat Holla inmiddels gesproken heeft met ADO. Holla: "Ik heb met commissaris Mark van der Kallen en trainer Maurice Steijn een heel goed gesprek gehad. Verder wacht ik voorlopig nog even af en focus ik me op VVV. Dit half jaar wil ik goed afsluiten met lijfsbehoud." VVV-Venlo wil overigens graag met Danny Holla verder, en VI schrijft dat ook (niet met name genoemde) Duitse clubs interesse in hem hebben.

 

Een terugkeer van Danny Holla naar FC Groningen acht Holla zelf niet zo groot: "Ik heb een verleden met Pieter Huistra en zolang hij daar zit, is mijn situatie niet zomaar veranderd. Hij kiest voor andere spelers, dan heeft het weinig zin terug te gaan. In Venlo heb ik alle twijfels weggenomen over mijn fitheid en heb ik laten zien een langere serie een bepaald niveau te kunnen halen."

 

Pieter Huistra deed in de eerste seizoenshelft geen frequent beroep op Danny Holla, en stelde hem een aantal malen op de positie 'op tien' op, zeer tot ongenoegen van Holla.

 

Mocht Femi komend seizoen terugkeren naar FC Groningen, dan lijkt de noodzaak om Danny Holla te willen behouden voor FC Groningen niet aanwezig, en doet de FC er in onze ogen goed aan om hem aan een geïnteresseerde club te verkopen.

 

Gerelateerd artikel:

 

19-03-2012 "ADO Den Haag wil Danny Holla"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.