Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

205 gasten online

Nijland wil niet ingaan op positie Huistra; "13e plaats FC Groningen-onwaardig"

Na afloop van de wedstrijd van FC Groningen tegen De Graafschap, die gisteravond zo teleurstellend in 1-1 is geëindigd, zijn enkele tientallen supporters van FC Groningen het gesprek met Hans Nijland aangegaan. Na afloop van het gesprek heeft Nijland voor de camera's van RTV Noord gezegd dat het een goed gesprek was. Tegenover de noordelijke omroep wilde de algemeen directeur niet ingaan op de vraag of Pieter Huistra komend seizoen trainer van FC Groningen zal zijn.

 

Wel gaf hij aan dat de trainer de opstelling maakt, maar dat "we het met elkaar niet goed hebben gedaan", ook de verantwoordelijken voor het aankoopbeleid. Nijland zegt dat er snel na dit seizoen geëvalueerd moet worden en dat er een geweldige uitdaging ligt: aan de supporters moet duidelijk gemaakt worden dat dit seizoen een incident was. Hij vindt de huidige 13e plaats die de FC op de ranglijst inneemt "FC Groningen-onwaardig" en het is volgens hem duidelijk dat er wat moet gebeuren. Hij maakt zich zorgen.

 

Het volledige vraaggesprek van RTV Noord met Hans Nijland is hier te zien:

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.