Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

456 gasten online

Seizoen Filip Kostic mogelijk vervroegd ten einde na rode kaart

Het zou maar zo kunnen dat Filip Kostic is uitgespeeld bij zijn huidige club, Radnicki 1923. Hij ontving vanmiddag in de 55e minuut van het duel tegen FK Jagodina van scheidsrechter Vujović Majo de rode kaart. Ook zijn opponent, Duško Dukić van Jagodina, werd in dezelfde minuut van het veld gezonden. Uit het wedstrijdverslag van Radnicki 1923 maken we op dat er 'een conflict' was waarbij bijna alle spelers van beide teams betrokken waren.

 

Scheidsrechter Majo zag Kostic en Dukić voor de grootste kemphanen aan en zond beiden richting de douches. Volgens Radio Televizija Kragujevac hadden beide heren hun zenuwen niet geheel onder controle. Radnicki verloor de wedstrijd met 1-0 door een doelpunt van Goran Gogić in de zesde minuut.

 

Na vandaag moet Radnicki nog twee wedstrijden spelen in de hoogste Servische divisie, de Jelen Super Liga. Als Kostic voor twee wedstrijden wordt geschorst zit zijn seizoen er per direct op en kan hij wat ons betreft naar Groningen komen.

 

Radnicki staat na 28 wedstrijden op een derde plaats in de Servische Super Liga, op geruime afstand van de nummers één en twee, Partizan en Rode Ster Belgrado. Beide aartsvijanden spelen vanavond in het ons zo bekende stadion van Partizan tegen elkaar. Radnicki moet op 12 mei 2012 nog thuis tegen Partizan spelen en op 20 mei 2012 uit bij RAD Belgrado.

 

 

Duško Dukić van Jagodina, op het eerste gezicht een niets en niemand ontziende slager, die vanmiddag net als 'onze' Filip Kostic van het veld werd gestuurd na een opstootje

 

 

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.