Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

158 gasten online

Nicklas Pedersen opgenomen in voorlopige Deense EK-selectie

Nicklas Pedersen had onlangs de lachers op z'n hand toen hij in het gewraakte interview met het Dagblad van het Noorden verkondigde de hoop op een plekje in de Deense EK-selectie nog niet te hebben opgegeven. Vandaag heeft Morten Olsen, de Deense bondscoach, de voorlopige Deense selectie bekend gemaakt. En jawel - Nicklas Pedersen is één van de genomineerde 39 spelers, zo schrijft het Deense Tipsbladet.dk.

 

De grote groep is onderverdeeld in 'zeker', 'iets minder zeker' en 'outsiders'. Nicklas bevindt zich in de tweede groep en mag dus gegronde hoop op een EK-avontuur koesteren. De groep wordt op 16 mei a.s. teruggebracht naar een selectie van 21 à 22 spelers, die later nog met één of twee spelers kan worden aangevuld.

 

Tipsbladet schrijft dat spelers als Thomas Enevoldsen en Nicolai Boilesen niet zijn geselecteerd vanwege hun recente blessureperikelen die hen de laatste tijd buiten de nationale selectie hebben gehouden.

 

Sören Rieks, de aanvallende middenvelder van Esbjerg die onlangs met FC Groningen in verband werd gebracht, zit niet bij de voorlopige Deense selectie, maar de trainer van Esbjerg, Viggo Jensen, zegt in Tipsbladet.dk dat Rieks zeker niet zou hebben misstaan in de EK-selectie.

 

Denemarken is op het EK ingedeeld in een poule met o.a. Nederland. Beide ploegen spelen op 9 juni 2012 in Charkiv tegen elkaar.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.