Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

127 gasten online

Kans op langer verblijf Femi bij Brøndby toegenomen

Op 24 april jl. schreven wij in dit artikel dat een terugkeer van de tot de zomer aan Brøndby IF verhuurde Oluwafemi Ajilore naar FC Groningen onvermijdelijk leek vanwege financiële problemen bij de Deense club, die het ophoesten van een transfersom alsmede een salaris voor de Nigeriaan zouden bemoeilijken. De kansen op een langer verblijf van Femi bij Brøndby lijken echter te zijn toegenomen, nu de club de onderhandelingen met Mike Jensen, een concurrent van Femi op het defensieve middenveld, over een nieuw contract heeft afgebroken. Dit schrijft Brøndby op haar clubsite.

 

Mike Jensen heeft dit seizoen steevast de voorkeur boven Femi gekregen als controleur, iets waarover het Deense 90minutter.dk zich vorige maand hogelijk verbaasde omdat Femi een echte nummer zes-speler is. Mike Jensen speelt praktisch zijn hele loopbaan al voor Brøndby, op een avontuur van een half jaartje bij het Zweedse Malmö FF na.

 

In een ander artikel schrijft 90minutter.dk naar aanleiding van het onderhandelingstechnisch gezien brouilleren van Mike Jensen met zijn club (de melding op de clubsite van Brøndby zou als een bom zijn ingeslagen, aldus 90minutter.dk) dat Jensen inmiddels op zoek is naar een andere club, en dat een vertrek komende zomer waarschijnlijk is. Brøndby zou dan nog een kleine transfervergoeding voor de middenvelder, die nog een contract heeft tot 31 december 2012, kunnen opstrijken.

 

Femi zat de laatste competitiewedstrijden van het eerte elftal van Brøndby op de bank, maar werd de laatste twee wedstrijd na ca. 60 minuten spelen als invaller in de ploeg gebracht.

 

Gerelateerde artikelen:

 

24-04-2012 Financiële problemen Bröndby - terugkeer Femi bij FC Groningen lijkt waarschijnlijk

29-03-2012 Henk Veldmate: toekomst van Tadic, Femi en Holla van invloed op nieuwe aankopen

05-03-2012 Femi op zijspoor beland bij Brøndby; terugkeer naar FC Groningen lijkt onvermijdelijk

10-01-2012 Brøndby IF wacht nog met besluit over toekomst Femi

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.