Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

410 gasten online

Procedure zoektocht nieuwe trainer FC Groningen is bekend

FC Groningen zal a.s. maandag een lijst van drie trainers, die in aanmerking komen om Pieter Huistra op te volgen, samenstellen; het zal de lijst van boven naar beneden afwerken. Aanvullend meldt RTV Noord dat er momenteel gewerkt wordt aan een profielschets voor de gewenste opvolger van Pieter Huistra. Vanaf maandag wil FC Groningen dit concreet gaan maken, en de clubleiding zal met gezwinde spoed achter een nieuwe hoofdcoach aanzitten, die de club snel hoopt te kunnen presenteren: "Hoe eerder, hoe beter", zo citeert RTV Noord de technisch directeur van FC Groningen, Henk Veldmate, die aangaf dat er al wel diverse open sollicitaties bij de club zijn binnengekomen.

 

 

Wat fcgonline.nl betreft staat Jan Everse bovenaan het verlanglijstje van de clubleiding van FC Groningen, aangezien Erwin Koeman - onze topfavoriet - niet meer beschikbaar is. Everse lijkt ons geknipt om de handel in Groningen vlot te trekken. Het feit dat hij net als Renze de Vries een mindere ervaring heeft met bittergarnituur (*) berust bij onze keuze op zuiver toeval

 

(*): Peter Hut vertelde gisteren tijdens de afscheidsplechtigheid rond de crematie van Renze de Vries dat de oud-voorzitter van FC Groningen tegen het einde van zijn loopbaan de in de jaarrekening opgevoerde post bittergarnituur moest toelichten. De FIOD had becijferd dat zelfs als iedereen in een uitverkocht Oosterpark een volle schaal bitterballen zou hebben afgenomen, er nog steeds bitterballen zouden zijn overgebleven, als de post in de V&W zou kloppen.

Eerder vandaag schreven we al in dit artikel dat Ron Jans in de toekomst wel graag weer trainer van FC Groningen wil worden, maar dat hij het nu nog te vroeg vindt voor een terugkeer naar de FC.

 

Gerelateerd artikel:

 

12-05-2012 Ron Jans: "Nu nog te vroeg voor terugkeer naar FC Groningen"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.