Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

263 gasten online

Brøndby neemt pas na 23 mei a.s. beslissing over Femi

Het wachten is deze dagen niet alleen op het uitlekken van de top drie van door de clubleiding van FC Groningen gewenste trainers, maar ook op de beslissing van de clubleiding van het Deense Brøndby IF of het Femi definitief van FC Groningen wil overnemen. Waarschijnlijk weten we eerder wie de nieuwe trainer van FC Groningen wordt dan dat duidelijk is wat de kleur van het shirt is dat Femi komend seizoen zal dragen. Ole Bjur, technisch manager van Brøndby, heeft nl. gezegd dat hij pas na afloop van de Deense competitie een besluit wil nemen over de toekomst van de spelers met aflopende contracten, aldus Sporten.dk.

 

In de Deense Superliga zijn nog twee speelrondes te spelen: op zondag 20 mei a.s. en op woensdag 23 mei a.s. De club van Femi staat op een negende plaats en heeft zich inmiddels veilig gespeeld.

 

De (in sommige gevallen huur-) contracten van Jan Frederiksen, Mikael Nilsson, Peter Madsen en Oluwafemi Ajilore lopen af. Verder is met Mike Jensen geen overeenstemming over een nieuw contract bereikt; met Frederik Holst is verlengd. Ole Bjur wil zich op geen enkele manier uitlaten over de richting van de beslissing die aangaande de vier aflopende verbintenissen genomen zal worden. Òfwacht'n dus...

Femi zat afgelopen zondag vanwege een lichte blessure niet bij de wedstrijdselectie van Brøndby IF, dat uit bij Aarhus met 5-1 werd afgedroogd.

 

Gerelateerde artikelen:

 

09-05-2012 Kans op langer verblijf Femi bij Brøndby toegenomen

24-04-2012 Financiële problemen Bröndby - terugkeer Femi bij FC Groningen lijkt waarschijnlijk

29-03-2012 Henk Veldmate: toekomst van Tadic, Femi en Holla van invloed op nieuwe aankopen

05-03-2012 Femi op zijspoor beland bij Brøndby; terugkeer naar FC Groningen lijkt onvermijdelijk

10-01-2012 Brøndby IF wacht nog met besluit over toekomst Femi

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.