Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

216 gasten online

"Mogelijke nieuwe trainer FC Groningen enthousiast over versterkingen"

Hans Nijland vertelde vanmiddag tijdens de persconferentie waarin de nieuwe versterlingen werden gepresenteerd dat er de laatste tijd meerdere gesprekken met zowel in- als externe kandidaten zijn gevoerd om te voorzien in de vacante positie van hoofdtrainer van het eerste elftal. Nijland gaf aan dat hij een goed gevoel had over de gesprekken, maar wilde zich verder nergens over uitlaten: "Een broedende kip moet je niet storen."

 

RTV Noord meldt echter dat er met de mogelijke nieuwe trainer overleg is gevoerd over de nieuwe aanwinsten De Leeuw, Schet en Zeefuik. De potentiële opvolger van Pieter Huistra zou enthousiast hebben gereageerd op de versterkingen, aldus RTV Noord. De nieuwe spelers zouden echter sowieso zijn vastgelegd. Nijland: "We waren al zo ver met deze spelers, dat we de zaak toch al niet meer konden afblazen."

 

Eerder vanmiddag twitterde Dick Heuvelman: "Wordt ook de nieuwe FC-trainer gepresenteerd vanmiddag? Nijland & Veldmate gisteren op Schiphol gespot met Alfons Groenendijk"

 

Wij herhalen echter onze stelling die we 20 mei jl. hebben geponeerd: als de clubleiding van FC Groningen er niet in slaagt een trainer die het geschikt acht te contracteren, dan is het een reële mogelijkheid dat Erwin van de Looi en Dick Lukkien samen de kar zullen gaan trekken.

Gerelateerd artikel:

 

20-05-2012 Wordt vandaag meer bekend over nieuwe trainer FC Groningen?

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.