Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

113 gasten online

Koen van de Laak op proef bij Ajax Cape Town in Zuid-Afrika

UPDATE vrijdag 15 juni 2012: Koen van de Laak tekent voor twee jaar bij Ajax Cape Town

Stand van zaken donderdag 24 mei 2012:

Koen van de Laak traint momenteel mee bij Ajax Cape Town om een contract af te dwingen bij de Zuid-Afrikaanse zusterclub van ajax uit Amsterdam, aldus De Telegraaf. Het is een lang gekoesterde wens van Koen om zijn carrière af te sluiten in een geheel andere omgeving. Hij had zich al eens in positieve zin uitgelaten over Australië en de USA.

 

Wij wensen Koen van de Laak heel veel gezondheid, succes en plezier toe in Zuid-Afrika! 

 

 

Koen van de Laak, op 23 mei jl. op het trainingsveld bij Ajax Cape Town

(foto: clubsite Ajax Cape Town) (dat logo had niet gehoeven...)

 

"Ajax Cape Town is ready to beef up their squad ahead of the new season and all indications are that there will be some surprises ahead of the 2012/2013 season."

 

 

 

 

UPDATE vrijdag 15 juni 2012: Koen van de Laak tekent voor twee jaar bij Ajax Cape Town;

Petter Andersson in de belangstelling van clubs uit Denemarken, België en Turkije

Koen van de Laak gaat een mooi avontuur tegemoet. Op Twitter heeft hij vanmorgen geschreven: "Na zeven mooie jaren Groningen, een nieuw avontuur. Komende 2 jaar zal ik spelen voor Ajax Cape Town. Heel veel zin in!" De clubsites van FC Groningen en Ajax Cape Town hebben het nieuws bevestigd. Koen, heel veel succes!!

 

Ook Petter Andersson kan uitzien naar een andere woon- en werkomgeving. Andersson wordt door VI.nl in verband gebracht met FC Nordsjælland en Brøndby IF uit Denemarken, het Belgische Club Brugge (waar ook Fredrik Stenman onder contract staat) en het Turkse Bursaspor.

Koen van de Laak is bezig aan zijn laatste weken als contractspeler van FC Groningen. De sympathieke Brabander, in wiens woordenboek het woordje 'opgeven' niet staat maar waarin de door supporters van FC Groningen zo geliefde begrippen 'passie en strijd' juist met hoofdletters zijn vermeld, speelde sinds zijn debuut op 9 augustus 2005 maar liefst 164 wedstrijden voor de Trots van het Noorden.

 

Koen van de Laak is de laatste nog actieve voetballer van FC Groningen die ook in het Oosterpark heeft mogen spelen.

 

Koen, het ga je goed!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.