Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

185 gasten online

FC Groningen en VVV-Venlo akkoord over transfervergoeding Danny Holla

FC Groningen heeft met VVV-Venlo een akkoord bereikt over de transfervergoeding voor een overgang van middenvelder Danny Holla naar de club uit Venlo, zo meldt het Dagblad van het Noorden. Dit wil echter nog niet zeggen dat Danny Holla daadwerkelijk de overstap naar de Limburgse club maakt waarvoor hij het afgelopen half jaar al op huurbasis uitkwam.

 

Danny Holla zelf heeft nog geen akkoord bereikt met VVV-Venlo (ook al beweert ELF Voetbal, dat zich op het DvhN baseert, van wel); ook ADO Den Haag hoopt nog steeds Holla volgend seizoen aan de selectie toe te kunnen voegen.

Danny Holla zelf heeft nog geen keuze gemaakt tussen VVV-Venlo en ADO Den Haag, zo meldt Voetbal International. "Die twee clubs zijn het meest concreet. Ik heb nog niet echt een voorkeur, hoewel ik bij VVV een goed half jaar heb gehad. Maar 
ik zit in een goede positie en heb geen haast om te beslissen." 

 

Dat Danny Holla FC Groningen verlaat lijkt hiermee zeker. Welk bedrag de FC voor de middenvelder zal ontvangen is op dit moment nog onduidelijk maar de club krijgt met een transfer van Holla in ieder geval weer wat ruimte in de salarishuishouding. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.