Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

233 gasten online

"Jeroen Veldmate twijfelt over FC Groningen"

UPDATE woensdag 6 juni 2012: FC Groningen rekent niet meer op komst Jeroen Veldmate

Stand van zaken woensdag 30 mei 2012:

Op 17 mei jl. schreven wij dat Jeroen Veldmate van FC Groningen een contractaanbieding had gekregen en een driejarige verbintenis kon tekenen. Twee dagen later werd duidelijk dat hij om bedenktijd heeft gevraagd. En toen bleef het stil. In de papieren editie van Voetbal International kunnen we vandaag lezen dat Jeroen Veldmate twijfelt over een overstap naar FC Groningen. Hans Nijland voert namens FC Groningen de onderhandelingen en spreekt deze week met Veldmate Jr. Nijland: "Duidelijk is dat wij hem graag aan de selectie willen toevoegen, maar hij moet er dan wel volledig achterstaan. Jeroen wil het goede gevoel hebben, en gezien het verleden snap ik wel dat hij verschillende opties afweegt."

 

VI schrijft dat FC Groningen zich op een andere centrale verdediger richt als Jeroen Veldmate niet naar FC Groningen komt. Ook een rechtsback staat nog op het verlanglijstje, aldus VI; na de komst van Schet, Zeefuik en De Leeuw zal er niemand meer voor de offensieve posities worden gehaald, zo vult het blad aan, dat meldt dat inmiddels door N.E.C. en Roda JC om Evander Sno wordt gestreden.

 

UPDATE woensdag 6 juni 2012: FC Groningen rekent niet meer op komst Jeroen Veldmate

In de papieren editie van Voetbal International komt Hans Nijland vandaag aan het woord. De algemeen directeur van FC Groningen, die de mogelijke transfer van Jeroen Veldmate naar FC Groningen op zijn bordje heeft liggen, zegt dat FC Groningen niet langer rekent op de komst van Veldmate Jr.: "Ik ga er niet langer vanuit dat hij terugkeert", aldus Hans Nijland.

 

Jeroen Veldmate heeft al enige tijd een voorstel voor een driejarig contract bij FC Groningen in beraad. Wij hopen dat er snel duidelijkheid komt over de eventuele komst van de zoon van technisch manager Henk Veldmate, en dat de FC werk kan maken van het contracteren van Stefano Magnasco mocht Jeroen Veldmate daadwerkelijk afzien van een rentree bij FC Groningen. Van Danny Holla hoeven we op korte termijn geen uitsluitsel over het vervolg van zijn carrière te verwachten; Nicklas Pedersen hoopt zich op het EK in de kijker van een nieuwe werkgever te spelen.

Gerelateerde artikelen:

 

17-05-2012 "Jeroen Veldmate kan voor drie jaar tekenen bij FC Groningen" 

07-05-2012 FC Groningen praat met Jeroen Veldmate over terugkeer naar FC Groningen

25-04-2012 AZ volgt Jeroen Veldmate; FC Groningen heeft zich nog niet bij hem gemeld

21-03-2012 Keert Jeroen Veldmate terug naar FC Groningen?

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.