Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

494 gasten online

Leonard Nienhuis wil geen tweede keeper van FC Groningen worden;

FC Groningen biedt SC Veendam drie spelers aan

Leonard Nienhuis heeft vandaag herhaald wat hij op 10 mei jl. ook al heeft gezegd: hij wil geen tweede keeper bij FC Groningen worden: "De kans dat ik dan speel is zeer klein", zo citeert RTV Noord de 22-jarige doelman. Het is de bedoeling dat hij ook komend seizoen door FC Groningen verhuurd wordt. Een tweede huurperiode bij SC Veendam is van de baan, nu de Veendammers met Robbert te Loeke, die overkomt van SC Cambuur, en Theo Timmermans, die Sneek Wit Zwart verruilt voor Veendam, al twee keepers onder contract hebben.

 

Nienhuis weet nog niet waar hij gaat keepen: "Bijna alle clubs zijn al voorzien en ik neem geen genoegen met de rol van tweede keeper."

 

Verder heeft FC Groningen drie spelers aan Veendam aangeboden om volgend jaar aan de Langeleegte te gaan spelen, aldus RTV Noord. Veendam-trainer Gert Heerkes wil nog geen namen noemen van het drietal omdat de betreffende spelers nog niet weten dat ze uitgeleend of verhuurd mogen worden. Over ruim een week wordt hier meer over bekend.

 

UPDATE donderdag 31 mei 2012: Veendam doet niet langer een beroep op Leonard Nienhuis

SC Veendam schrijft vandaag op de clubsite: "Het vastleggen van Te Loeke en Timmermans (die overkomt van Sneek Wit Zwart waarmee hij promoveerde naar de topklasse) betekent dat SC Veendam niet langer een beroep doet op doelman Leonard Nienhuis."

 

Leonard Nienhuis heeft bij FC Groningen nog een contract tot medio 2014. Wij sluiten niet uit dat hij alsnog - tegen zijn zin - tweede keeper wordt van FC Groningen. Dit zal het geval zijn als FC Groningen er niet in slaagt een andere geschikte tweede keeper te vinden en/of er geen andere club wordt gevonden die Nienhuis van FC Groningen wil huren.

In de papieren versie van Voetbal International is vandaag het volgende te lezen: "Door het vertrek van Brian van Loo, wiens contract niet is verlengd, heeft FC Groningen nog behoefte aan een nieuwe tweede doelman. Naar alle waarschijnlijkheid komt Leonard Nienhuis terug van zijn verhuurperiode aan SC Veendam." Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat Leonard Nienhuis de tweede doelman van FC Groningen gaat worden, al heeft niet Nienhuis maar FC Groningen het laatste woord.

 

Gerelateerde artikelen:

 

10-05-2012 Nienhuis wil opnieuw worden verhuurd; FC Groningen zoekt andere 2e keeper
27-04-2012 Gerucht belangstelling FC Groningen voor Remko Pasveer lijkt onbetrouwbaar

25-04-2012 Leonard Nienhuis in beeld als tweede keeper Groningen; volgende week gesprek

14-03-2012 "Nienhuis belangrijkste kandidaat om Van Loo op te volgen als tweede keeper"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.