Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

451 gasten online

Nick Bakker en Henk Bos mogelijk op huurbasis naar SC Veendam

Nick Bakker en Henk Bos zijn kandidaat om het komende seizoen op huurbasis naar SC Veendam te vertrekken, aldus Jan Mennega van het Dagblad van het Noorden. In het kader van het reddingsplan "Kolonisten van Veendam" heeft FC Groningen Veendam vorig jaar de helpende hand geboden door een toezegging te doen zowel het afgelopen seizoen als het komende seizoen twee volwaardige spelers aan SC Veendam beschikbaar te stellen. Hier hoeft Veendam geen vergoeding voor te betalen.

 

Niet duidelijk is of Nick Bakker en Henk Bos de enige kandidaten zijn. Ook Tim Keurntjes en Luis Pedro zouden wel eens kandidaat kunnen zijn om aan de Veenkolonialen verhuurd te worden.

Mogelijk zullen Nick Bakker, centrale verdediger van Jong FC Groningen, en Henk Bos, aanvallende middenvelder die samen met Tim Keurntjes naar het eerste elftal van FC Groningen is overgeheveld, wedstrijdritme bij Veendam opdoen.  

 

De keuze voor zowel Nick Bakker als Henk Bos lijkt niet onlogisch. Gezien de concurrentie op de posities waar beiden spelen zouden zowel Bakker als Bos vermoedelijk weinig tot niet aan spelen toekomen in het eerste elftal. Voor hun ontwikkeling lijkt het ons goed dat zij komend seizoen in de Jupiler League meedraaien.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.