Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

180 gasten online

Danny Holla speelt spelletje en stelt beslissing over toekomst uit

Stand van zaken maandag 4 juni 2012:

Het duurt nog even voordat FC Groningen weet waar de toekomst van Danny Holla ligt. Holla heeft aan VVV-Venlo laten weten dat hij pas na zijn vakantie in Mexico een besluit neemt over zijn toekomst, aldus VI.nl, dat aanvult: "De middenvelder van FC Groningen, ook begeerd door ADO Den Haag, keert op 20 juni terug. VVV bereikte met de Groningers al een akkoord over de transfervoorwaarden. 'Dat akkoord liep eigenlijk tot 1 juni, maar is nu verlengd tot 20 juni', zegt algemeen directeur Hans Soentjens. 'We hopen echt dat Danny voor ons kiest. We zien in hem een heel belangrijke speler voor de toekomst. Aan de hand van hem willen wij over een paar jaar naar ons nieuwe stadion.' "

 

Danny Holla lijkt bezig met een dubieus spelletje, waarin hij het met de waarheid niet zo nauw neemt en geïnteresseerde partijen graag in het ongewisse laat. Zo gaf hij op 24 mei jl. op Twitter aan: "Ik ben nog nergens rond en nog nergens gesproken... #toekomst". Op 25 april jl. verklaarde hij echter in VI: "Ik heb met commissaris Mark van der Kallen en trainer Maurice Steijn een heel goed gesprek gehad. Verder wacht ik voorlopig nog even af en focus ik me op VVV. Dit half jaar wil ik goed afsluiten met lijfsbehoud." Zie ook ons artikel van 25 april 2012. Kortom, hij heeft wel degelijk met ADO Den Haag gesproken. Wij hebben Danny Holla met beide uitspraken geconfronteerd, maar hij wilde hierop niet reageren. Dat clubs als FC Groningen, ADO Den Haag en VVV-Venlo graag willen weten waar ze aan toe zijn schijnt Holla weinig te kunnen schelen.

 

UPDATE zondag 10 juni 2012:

"FC Groningen nog niet akkoord met ADO Den Haag over transfer Danny Holla"

Jan Mennega, journalist van het Dagblad van het Noorden, heeft vanavond op Twitter gemeld dat FC Groningen en ADO Den Haag nog geen akkoord hebben bereikt over een transfer van Danny Holla. Holla zelf viert vakantie in Mexico en wil zich pas na terugkomst op 20 juni a.s. uitlaten over zijn toekomstplannen.

 

"Danny Holla is zelf al wel akkoord met ADO Den Haag"

De papieren versie van het Dagblad van het Noorden vult op maandag 11 juni 2012 aan dat Danny Holla zelf al wel akkoord met ADO Den Haag zou zijn, maar dat beide clubs nog geen overeenstemming over de transfersom hebben.

 

Wij vragen ons af of het klopt dat Danny Holla al een akkoord met ADO Den Haag heeft bereikt.

Stand van zaken maandag 4 juni 2012:

 

Op 30 mei 2012 meldde ELF Voetbal 'exclusief' dat ADO Den Haag de volgende club wordt van Danny Holla. Dit is naderhand echter noch door ADO, noch door FC Groningen bevestigd.


Gerelateerde artikelen:

 

30-05-2012 ELF Voetbal: "Danny Holla naar ADO Den Haag"

24-05-2012 FC Groningen en VVV-Venlo akkoord over transfervergoeding Danny Holla

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.