Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

482 gasten online

Thomas Enevoldsen staat open voor vertrek bij FC Groningen

In een vraaggesprek met het Deense bold.dk geeft Thomas Enevoldsen aan dat hij open staat voor een vertrek bij FC Groningen, en dat zijn telefoon altijd aan staat: "Het kan snel gaan in de voetballerij." Hij respecteert zijn huidige, nog twee jaar lopende contract met de Trots van het Noorden wel, maar hoopt niet dat FC Groningen, dat hij altijd als een 'springbræt' (springplank) heeft gezien, zijn eindstation is: hij zou zijn carrière graag in een grotere competitie zoals de Duitse of de Engelse vervolgen.

Enevoldsen gooit in het interview zijn kont niet tegen de krib, maar over het feit dat FC Groningen in de persoon van Robert Maaskant een nieuwe trainer heeft, wat voor hem mogelijk nieuwe perspectieven biedt bij FC Groningen, valt in het interview evenmin iets te lezen. Maar zoals gezegd: hij respecteert zijn contract en zal zijn loopbaan bij FC Groningen vervolgen als zich niets anders aandient. Wellicht realiseert hij zich dat er komend seizoen bij FC Groningen zowel op links als op rechts meer spelers beschikbaar zijn dan er opgesteld kunnen worden, en dat het voor de meeste betrokkenen een hele opgave zal zijn om in de basis opgesteld te worden. 

 

FC Groningen zal ongetwijfeld niet onwelwillend staan tegenover een vertrek van Enevoldsen bij de FC, mits de transfersom die een geïnteresseerde partij zou bieden passend zou zijn. Het lichten van de optie, waardoor de Deen nog twee jaar vast ligt in Groningen, zal met name zijn gebeurd om te voorkomen dat Enevoldsen per 1 juli 2012 gratis zou weglopen uit Groningen.

 

Het afgelopen seizoen kwam Enevoldsen door allerlei blessures in slechts acht korte invalbeurtjes in actie.

 

Gerelateerd artikel:

 

11-05-2012 Thomas Enevoldsen kent geen zelfkritiek: "Pieter Huistra gebruikte mij verkeerd"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.