Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

240 gasten online

"Komst Jeroen Veldmate naar FC Groningen definitief van de baan"

UPDATE dinsdag 19 juni 2012: "Jeroen Veldmate verkiest Heerenveen boven FC Groningen"

Stand van zaken zondag 10 juni 2012:

We hadden het al een poosje zien aankomen, maar de kogel is eindelijk door de kerk. De komst van Jeroen Veldmate naar FC Groningen is definitief van de baan, zo heeft Jan Mennega van het Dagblad van het Noorden gemeld. Beide partijen hebben een streep gezet door de overeenkomst, aldus de journalist op Twitter. Op 22 mei jl. werd duidelijk dat FC Groningen aan Jeroen Veldmate een aanbieding had verstrekt voor een driejarige overeenkomst. Jeroen Veldmate is nadien echter gaan twijfelen en vroeg om meer bedenktijd. Op 6 juni jl. verklaarde Hans Nijland al niet meer op de komst van de zoon van technisch manager Henk Veldmate te rekenen.

 

Wij nemen aan dat FC Groningen nu op zoek gaat naar een andere centrale verdediger.

 

UPDATE dinsdag 19 juni 2012: VI: "Jeroen Veldmate verkiest Heerenveen boven FC Groningen"

In de papieren editie van Voetbal International kunnen we vandaag lezen dat Jeroen Veldmate de bedenktijd die hij bij FC Groningen heeft gevraagd heeft benut door gesprekken met sc Heerenveen te voeren. Marco van Basten ziet Jeroen veldmate nl. als een goede versterking voor de defensie. VI schrijft dat Veldmate Jr. en de Friezen overeenstemming hebben bereikt over een vierjarig contract, maar Heerenveen en Sparta Rotterdam zijn er over de transfersom nog niet met elkaar uit. Heerenveen wil de vraagprijs niet betalen en zal de aandacht naar andere spelers verplaatsen als er in de impasse geen verandering komt.

 

Wat ons betreft komen de recent gedane uitlatingen van Jeroen Veldmate, die erop neer kwamen dat FC Groningen helemaal zijn club is, in een ietwat ander daglicht te staan door deze door Jeroen geplande move.

 

RTV Rijnmond meldt, eveneens op dinsdag 19 juni 2012, dat er op dit moment geen clubs serieus in Jeroen Veldmate geïnteresseerd zijn: volgens de site heeft Heerenveen zich vanwege de hoge vraagprijs teruggetrokken uit de onderhandelingen. Ook FC Groningen ziet af van het aantrekken van de centrale verdediger, en de interesse van AZ is nooit concreet geweest, aldus RTV Rijnmond.  

Gerelateerde artikelen: 

 

30-05-2012 "Jeroen Veldmate twijfelt over FC Groningen"

17-05-2012 "Jeroen Veldmate kan voor drie jaar tekenen bij FC Groningen" 

07-05-2012 FC Groningen praat met Jeroen Veldmate over terugkeer naar FC Groningen

25-04-2012 AZ volgt Jeroen Veldmate; FC Groningen heeft zich nog niet bij hem gemeld

21-03-2012 Keert Jeroen Veldmate terug naar FC Groningen?

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.