Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

182 gasten online

Danny Holla wil naar ADO Den Haag; beide clubs hebben positief gesprek gehad

De Telegraaf en VI.nl bevestigen wat gisteren ook al door het Dagblad van het Noorden werd gemeld: Danny Holla heeft zijn zinnen gezet op een overgang naar ADO Den Haag. VVV-Venlo, dat Danny Holla een aanbieding voor een driejarig contract heeft gedaan, lijkt dus achter het te vissen. VVV-Venlo en FC Groningen hadden al wel overeenstemming over de transfersom bereikt, maar zover zijn ADO Den Haag en de FC nog niet.

 

Er heeft echter al wel een positief onderhoud tussen beide clubs plaatsgevonden, aldus VI.nl. ADO Den Haag-commissaris Paul Beyersbergen ziet één en ander positief tegemoet: "Danny is enthousiast over het perspectief bij ADO en we verwachten er ook met FC Groningen uit te komen." Met ADO Den Haag is Danny Holla eveneens dichtbij een akkoord.

 

UPDATE donderdag 14 juni 2012: Nijland praat vanmiddag met zaakwaarnemer van Holla

Hans Nijland praat vanmiddag verder met Johan Wins, niet alleen de zaakwaarnemer van Marco Bizot maar ook van Danny Holla. Dit vertelde Nijland vanmiddag tijdens de persconferentie verbonden aan de presentatie van Marco Bizot en Stefano Magnasco. Nijland is optimistisch en denkt met Johan Wins wel tot zaken te kunnen komen.

 

De vraag is waarom FC Groningen met de zaakwaarnemer van Danny Holla gaat praten; dit werd tijdens de persconferentie niet duidelijk. Clubs spreken in de regel immers alleen met zaakwaarnemers van potentiële nieuwe spelers. Of spreekt Wins mede namens ADO Den Haag? Dit lijkt niet erg waarschijnlijk. Ook kunnen we ons niet voorstellen dat FC Groningen zijn medewerking wil verlenen aan een overgang van Holla waarbij FC Groningen nog een deel van het salaris van Holla blijft doorbetalen (zeg maar de García- en Metaj-constructie).

 

Hans Nijland wil dat Danny Holla en Johan Wins afzien van hun percentage van transfersom

Wij hebbben navraag gedaan naar de reden van het gesprek tussen Hans Nijland en de zaakwaarnemer van Danny Holla, Johan Wins. Danny Holla kan bij ADO Den Haag meer verdienen dan bij VVV-Venlo, maar ADO Den Haag heeft een lagere transfersom over voor Holla dan VVV-Venlo. FC Groningen wil wel medewerking verlenen aan een transfer van Danny Holla naar ADO, maar alleen als Holla en Wins afzien van het percentage dat zij normaliter van de transfersom zouden hebben ontvangen, zodat ADO dat geld dan aan FC Groningen kan gireren in plaats van aan Holla en Wins. De verwachting is dat Wins en Holla hier wel in mee zullen gaan.

Danny Holla gaf onlangs aan geen haast te hebben met het nemen van een beslissing, en zette vanuit het verre Mexico, waar hij vakantie viert, zonder enige schaamte FC Groningen, ADO Den Haag en VVV-Venlo in de wachtkamer. Gelukkig lijkt de middenvelder tot inkeer gekomen te zijn, mogelijk door lichte dwang van buitenaf.

 

Gerelateerde artikelen:

 

04-06-2012 Danny Holla speelt spelletje en stelt beslissing over toekomst uit

30-05-2012 ELF Voetbal: "Danny Holla naar ADO Den Haag"

24-05-2012 FC Groningen en VVV-Venlo akkoord over transfervergoeding Danny Holla

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.