Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

201 gasten online

VANMIDDAG OM 13 UUR PERSCONFERENTIE FC GRONINGEN

DvhN:"FC Groningen heeft Stefano Magnasco en Marco Bizot vastgelegd"

Algemeen directeur Hans Nijland heeft zojuist bekendgemaakt dat FC Groningen vanmiddag om 13 uur een persconferentie houdt. Wij gaan ervan uit dat Stefano Magnasco en Marco Bizot dan voorgesteld zullen worden!

 

Op de clubsite van FC Groningen staat inmiddels: "Vanmiddag om 13.00 uur vindt in het spelershome in Euroborg een persconferentie van FC Groningen plaats, waarbij wij mededelingen zullen doen omtrent de invulling van de selectie voor komend seizoen.


Inmiddels heeft Jan Mennega van het Dagblad van het Noorden op twitter bevestigd dat Magnasco en Bizot door FC Groningen zijn vastgelegd en dat beide mannen vanmiddag door FC Groningen gepresenteerd zullen worden!

 

VI.nl meldt inmiddels ook: "Dubbelslag FC Groningen met Bizot en Chileen Magnasco" De site schrijft dat Stefano Magnasco voor een bedrag van € 500.000 de overstap naar FC Groningen maakt. Wat Marco Bizot moet kosten is vooralsnog niet bekend;.

Stefano Magnasco en Marco Bizot zijn na Filip Kostic, Paco van Moorsel, Mitchell Schet, Michael de Leeuw en Género Zeefuik de zesde en zevende versterking voor het komende seizoen. Een ongekende score, die wat ons betreft een groot compliment waard is aan het adres van FC Groningen!

 

(later meer)

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.