Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

125 gasten online

FC Groningen speelt op donderdag 2 augustus 2012 oefenduel tegen Osasuna

FC Groningen is erin geslaagd een op voorhand interessante tegenstander te strikken voor een oefenwedstrijd. Op donderdag 2 augustus a.s. zal de Trots van het Noorden in Rolde, op de velden van V.V. Rolder Boys, op het Spaanse Club Atlético Osasuna treffen, zo meldt de clubsite van Rolder Boys. De wedstrijd zal om 19:00 uur beginnen. C.A. Osasuna eindigde afgelopen seizoen als zevende in de Primera Divisíon. De eerder aangekondigde, maar niet bevestigde oefenwedstrijd tegen SC Veendam, die eveneens in Rolde zou worden gespeelde, en wel op 29 juli a.s., gaat ongetwijfeld niet door.

 

Deze wedstrijd is ook niet opgenomen in het schema van de voorbereiding op het komende seizoen dat SC Veendam op de clubsite heeft gepresenteerd.

 

FC Groningen schrijft op de clubsite: "Negen van tien oefenwedstrijden in de voorbereiding zijn bekend." Beide wedstrijden die in Zuid-Korea worden gespeeld zijn in dit negental reeds meegeteld. Er zal dus nog één oefenduel worden geregeld. Wellicht toch tegen SC Veendam, maar dan op een andere locatie dan Rolde?

 

Laatste oefenduel FC Groningen op zondag 5 augustus 2012; tegenstander nog niet bekend

Inmiddels is bekend dat FC Groningen haar tiende en laatste oefenwedstrijd op zondag 5 augustus a.s. speelt. Tegenstander, tijdstip en plaats van handeling zijn nog niet bekend. Dit maken wij op uit de Nieuwsbrief FC Groningen, die ons vandaag per e-mail is toegezonden. FC Groningen zal in elk geval niet de strijd aanbinden met PSV en ajax, die die dag in het kader van de Johan Cruijff Schaal tegen elkaar spelen, en ook niet met SC Veendam, dat op 3 of op 4 augustus a.s. de laatste oefenwedstrijd speelt, aldus de clubsite van SC Veendam. De laatste oefenwedstrijd van FC Groningen zal ongetwijfeld niet in de Euroborg gespeeld worden in verband met de verbouwing van de sponsorruimtes. Theo Huizinga wil proberen de wedstrijd in Roden te laten organiseren, aldus Dit Is Roden.

Oefenprogramma tot nu toe:

 

Zondag 24 juni, 14.30 uur: Eerste training 2012/2013 (Haren)
Zaterdag 30 juni, 16.30 uur: RWE Eemsmond – FC Groningen (Warffum)
Dinsdag 3 juli, 19.00 uur: Supportersvereniging VV Siddeburen – FC Groningen (Siddeburen)
Zaterdag 7 juli, 18.00 uur: Kickers Emden - FC Groningen (Emden, Dui)
Woensdag 11 juli, 19.00 uur: DZOH – FC Groningen (Emmen)

Zaterdag 14 juli, 15.00 uur: FC Groningen - FC Volendam (Haren)
Zondag 15 juli, 12.00 uur: Open Dag (Euroborg, spelerspresentatie 13.00 uur)
Maandag 16 tot en met woensdag 25 juli: Peace Cup in Zuid-Korea, twee duels:

* vrijdag 20 juli, 12.30 uur Ned. tijd: FC Groningen - Hamburger SV

* zondag 22 juli, 09.30 uur of 12.30 uur Ned. tijd: wedstrijd om 3e/4e plaats of finale

Zaterdag 28 juli, 17.00 uur: FC Groningen - FC Emmen (Hoogeveen)

Donderdag 2 augustus, 19.00 uur: FC Groningen - C.A. Osasuna (Rolde)

Zondag 5 augustus, n.n.b.: FC Groningen - n.n.b. (n.n.b., mogelijk Roden)
Vrijdag 10 augustus, 20.00 uur: Start Eredivisie 2012/2013

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.