Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

139 gasten online

RKC Waalwijk informeert bij FC Groningen naar Tim Keurntjes

UPDATE zaterdag 30 juni 2012: "Tim Keurntjes niet naar RKC Waalwijk"

Stand van zaken donderdag 14 juni 2012:

Hans Nijland vertelde vanmiddag tijdens de persconferentie waarin Stefano Magnasco en Marco Bizot zijn gepresenteerd dat er vanmorgen een club naar een speler van FC Groningen heeft geïnformeerd. Ook Jan Mennega, journalist van het Dagblad van het Noorden, is deze opmerking niet ontgaan. Hij weet nu op Twitter te melden dat het RKC Waalwijk is geweest dat bij FC Groningen heeft geïnformeerd naar de mogelijkheid om de 21-jarige Tim Keurntjes over te nemen.

 

FC Groningen nam Keurntjes twee seizoenen geleden over van Jong De Graafschap; hij heeft nog een contract tot medio 2013.

 

Wim Masker schrijft in de Groninger Gezinsbode dat RKS Waalwijk niet de enige club is die naar de diensten van Tim Keurntjes hengelt: "Voor Tim Keurntjes bestaat belangstelling van meerdere clubs. Erwin Koeman meldde zich vanmorgen nog voor hem namens RKC Waalwijk. Keurntjes hoort niet bij de spelers die op de nominatie staan om aan Veendam te worden uitgeleend."

 

UPDATE zaterdag 30 juni 2012: DvhN: "Tim Keurntjes niet naar RKC Waalwijk"

Jan Mennega, journalist van het Dagblad van het Noorden, schrijft vandaag op Twitter dat RKC Waalwijk aan FC Groningen heeft laten weten dat het afziet van het aantrekken van Tim Keurntjes. Aangezien wij vernomen hebben dat ook Keurntjes zelf weinig voelde voor een overgang naar de Brabantse club denken wij dat het boek RKC Waalwijk in relatie tot Tim Keurntjes definitief gesloten kan worden.

Stand van zaken donderdag 14 juni 2012:

 

Na een aarzelend begin brak hij door en werd de aanvoerder van Jong FC Groningen. Hij debuteerde op 22 september 2011 in het eerste elftal van FC Groningen. Het betrof de met 4-2 (na verlenging) verloren bekerwedstrijd bij AZ. Keurntjes kwam in die wedstrijd in de verlenging als vervanger van Lorenzo Burnet in het veld en wist in zijn debuutwedstrijd meteen te scoren. Nadien speelde Keurntjes nog acht wedstrijden voor het eerste elftal. In die wedstrijden toonde hij aan dat hij een speler met veel potentie is. Wij hopen dan ook dat hij voor FC Groningen behouden blijft. In onze ogen zou het verlengen van zijn contract bij FC Groningen met aansluitend verhuur in plaats van verkoop het beste zijn.

 

UPDATE woensdag 20 juni 2012:

FC Groningen wil intern bekijken hoe toekomst van Tim Keurntjes is

In de papieren editie van

Voetbal International

wordt deze week eveneens gesproken over het feit dat RKC Waalwijk bij FC Groningen heeft geïnformeerd naar Tim Keurntjes, zoals Wim Masker vorige week al schreef. Het blad schrijft dat FC Groningen nog geen standpunt heeft ingenomen over Keurntjes. Technisch manager Henk Veldmate: "

We willen eerst intern bekijken hoe de toekomst van Tim is.

" En Erwin Koeman, trainer van RKC: "

Tim is een interessante speler, hij staat bij ons op de lijst. Maar we weten nog niet of hij ook haalbaar en betaalbaar is. Dat is toch vaak het probleem. Zo hebben we ook gesproken met Ricky van Haaren van Feyenoord, maar die koos voor VVV-Venlo omdat hij daar meer kan verdienen.

"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.