Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

124 gasten online

FC Groningen kan Zeefuik nu al voor veelvoud van aanschafprijs verkopen

Dat de voetballerij van opportunisme aan elkaar hangt was ons reeds bekend, maar zo zout als nu hebben we het zelden gegeten. Hans Nijland heeft vandaag na afloop van de persconferentie waarin Stefano Magnasco en Marco Bizot zijn gepresenteerd verklaard dat FC Groningen Género Zeefuik nu alweer voor een veelvoud van de aanschafprijs van € 550.000 zou kunnen verkopen, zo schrijft Wim Masker in de Groninger Gezinsbode.

 

FC Groningen zal Zeefuik, die nog geen minuut voor de FC speelde, echter niet verkopen: "Dat kunnen we niet maken. Maar het is een vreemd idee dat je een speler die nog geen minuut voor je heeft gespeeld, al weer met flinke winst zou kunnen doorverkopen", aldus Hans Nijland.

Masker licht de belangstelling voor de 22-jarige Zeefuik in de Gezinsbode als volgt toe: "Zeefuik maakte na zijn transfer naar FC Groningen indruk tijdens de door veel (internationale) scouts bezochte wedstrijden van Jong Oranje tegen Luxemburg en Bulgarije. De 22-jarige spits betoonde zich daarin een uitstekend aanspeelpunt en scoorde in totaal viermaal."

 

Género Zeefuik werd op dinsdag 22 mei jl. door FC Groningen samen met Mitchell Schet en Michael de Leeuw gepresenteerd, tijdens een persconferentie waarbij hij zelf verstek moest laten gaan vanwege zijn aanwezigheid bij Jong Oranje.

 

Gerelateerd artikel:

 

22-05-2012 FC Groningen contracteert De Leeuw, Schet en Zeefuik; Van der Lei krijgt contract

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.