Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

234 gasten online

Technisch directeur KV Mechelen: "Overgang Pedersen ligt iets moeilijker"

De Deense pers verwacht dat Nicklas Pedersen één dezer dagen door KV Mechelen zal worden gecontracteerd, en de onderhandelingen zouden volgens het Dagblad van het Noorden, dat zich baseert op niet nader omschreven 'Belgische media', zelfs in de afrondende fase zitten. Mogelijk ligt hier echter toch een portie op z'n Duits gezegd 'Wunschdenken' aan ten grondslag. Fi Vanhoof, technisch directeur van KV Mechelen, komt nl. in het Belgische Nieuwsblad aan het woord.

 

Vanhoof is iets gereserveerder in zijn verwachtingspatroon: "Zoals geweten praten we met Nicklas Pedersen, maar ik verwacht niet dat het snel tot een overeenkomst komt. Dat ligt iets moeilijker."

 

Het begint erop te lijken dat Pedersen het onderste uit de kan wil halen bij de club die ongetwijfeld geen lagere salarissen betaalt dan FC Groningen. Laten we hopen dat hij zijn hand niet overspeelt.

Het lijkt uitgesloten dat hij zich met nóg een contractsjaar bij FC Groningen in de kijker kan spelen bij een andere club of bij de nationale Deense ploeg. Robert Maaskant drukt zich netjes uit als hij het heeft over een 'frisse wind' die door de selectie van FC Groningen waait - een verschijnsel waar hij een groot voorstander van is. Het siert hem dat hij termen als 'wegsnijden van rotte appels' achterwege laat. Met de voorgeschiedenis van Pedersen in het achterhoofd lijkt er voor de Deen geen weg terug meer naar de Trots van het Noorden. Wij hopen dat de overgang op korte termijn rond komt.

 

Vanhoof is blij met de al gecontracteerde Enevoldsen en Junker: "Junker en Enevoldsen zijn twee goede aanwinsten. Ze hebben al iets bewezen in Nederland en pasten in het profiel dat we zochten.

Enevoldsen speelde al voor de Deense nationale ploeg en zat twee jaar geleden in de Deense WK-selectie. Dat wil toch iets zeggen. We zijn heel blij met hun komst. Zowel Junker als Enevoldsen zullen maandag hun medische testen afleggen en vervolgens hun contract tekenen. Later op de week zullen ze dan bij de groep aansluiten."

 

Gerelateerd artikel:

 

21-06-2012 Thomas Enevoldsen verkocht aan KV Mechelen

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.