Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

307 gasten online

"FC Nordsjælland mengt zich in strijd om Nicklas Pedersen"

FC Nordsjælland lijkt zich volgens de Deense pers in de strijd om Nicklas Pedersen te mengen. Terwijl FC Groningen en KV Mechelen het al eens zijn over een transfersom voor de 24-jarige spits, zou FC Nordsjælland, de club waar Pedersen vóór zijn overstap naar FC Groningen al onder contract stond, een poging doen om hem van de Trots van het Noorden over te nemen, zo meldt het Deense sporten.dk.

 

Het artikel kopt met het feit dat FC Nordsjælland op jacht is naar Nicklas Pedersen en KV Mechelen wil overbieden. FC Nordsjælland zou over de nodige financiële ruimte beschikken omdat de club al een bedrag van een kleine 15 miljoen tegemoet kan zien vanwege directe plaatsing voor de groepsfase van de Champions League volgend seizoen.

 

Hans Nijland: "Wij weten niets van belangstelling van FC Nordsjælland voor Pedersen"

Hans Nijland zegt in de papieren editie van het Dagblad van het Noorden vanmorgen dat FC Groningen niets weet over eventueloe belangstelling van de FC Nordsjælland voor Nicklas Pedersen.

 

"KV Mechelen hoopt transfer van Nicklas Pedersen a.s. woensdag af te ronden"

In de Gazet van Antwerpen wordt vanochtend het volgende geschreven over de mogelijke overgang van Nicklas Pedersen naar KV Mechelen, aldus het Malinwaforum:

 

Kvm hoopt komst Pedersen woensdag af te ronden

KV Mechelen blijft alles in het werk stellen om de komst van Nicklas Pedersen af te ronden. Volgens de makelaar van de Deense aanvallende middenvelder gaan de besprekingen "de goede kant uit". KV heeft al een akkoord met Groningen over de transfersom en houdt Semir Stilic (Lech Poznan) en Ronald Alberg (Excelsior) als alternatieven achter de hand.


In dezelfde krant komt Thomas Enevoldsen aan het woord. Zijn antwoord op de vraag "Komt Pedersen?"
"Dat kan, al heeft hij zijn beslissing nog niet genomen. Hij heeft enkele opties, omdat hij in de EK-selectie van Denemarken zat, en wil tijdens zijn vakantie alles goed op een rijtje zetten. Ik probeer hem te overtuigen om naar Mechelen te komen, want hij zou een geweldige aanwinst voor KV zijn: een goede mens en een goed voetballer."

Op Radio Noord was Hans Nijland vanmorgen bij Noord Sport te gast en wist over een eventuele transfer van Nicklas Pedersen te melden dat de Deen bij KV Mechelen om meer bedenktijd heeft gevraagd. Volgens de algemeen directeur heeft geen andere club zich op dit moment nog gemeld bij FC Groningen.

 

De 'sportsdirektør' Jan Laursen van FC Nordsjælland wil op dit moment geen commentaar geven op de geruchten rondom Nicklas Pedersen. Wel is zeker dat de club de aanvalslinie nog verder wenst te versterken. De Deense club heeft voor volgend seizoen overigens al Morten Nordstrand aan de selectie toegevoegd.

 

Volgens de zaakwaarnemer van Nicklas Pedersen, Michael Stensgaard, is er sprake van grote belangstelling voor de spits. Ook diverse Duitse en Engelse clubs zouden naar de vraagprijs voor Pedersen hebben geïnformeerd. Namen van de betreffende clubs wil Stensgaard echter niet noemen. De zaakwaarnemer en Pedersen zijn de verschillende mogelijkheden nu aan het bekijken. Volgens de zaakwaarnemer ziet het er allemaal veelbelovend uit en hij is er dan ook van overtuigd dat er een goede club voor Pedersen gevonden wordt.

 

Farum Park, stadion van FC Nordsjælland - capaciteit: 9.800 zit- en 500 staanplaatsen

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.