Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

100 gasten online

"Nick Bakker en Luis Pedro worden waarschijnlijk aan SC Veendam uitgeleend"

Volgens Stefan Bleeker van OOG Radio en TV worden Nick Bakker en Luis Pedro komend seizoen waarschijnlijk aan SC Veendam uitgeleend. Op 2 juni jl. had Jan Mennega van het Dagblad van het Noorden gemeld dat Nick Bakker en Henk Bos tijdelijk  naar Veendam zouden vertrekken. Wij dachten toen dat ook Luis Pedro en Tim Keurntjes voor 'verhuur' aan Veendam in aanmerking zouden komen.

 

Het lijkt er nu dus op dat FC Groningen in het kader van het Kolonistenplan twee verdedigers naar Veendam stuurt.

Zoals bekend staat Tim Keurntjes in de belangstelling van RKC Waalwijk. Hans Nijland verklaarde vanmorgen bij Noord Sport dat het tot de mogelijkheden behoort dat FC Groningen met RKC overeenkomt dat de FC Keurntjes op een bepaald moment kan terughalen, zoals ook bij de transfer van Jeroen Veldmate naar Sparta Rotterdam is overeengekomen.

 

Volgens Nijland hebben zich tot nu toe geen andere clubs dan RKC en KV Mechelen (Keurntjes resp. Pedersen) bij FC Groningen voor andere spelers gemeld. De belangstelling van Fortuna Düsseldorf in Hyun Jun Suk is via de zaakwaarnemer van Suk aan FC Groningen gemeld.

 

Gerelateerd artikel:

 

02-06-2012 Nick Bakker en Henk Bos mogelijk op huurbasis naar SC Veendam

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.